ZoranaZ

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Kada se ponocne svetiljke ugase i oglasi se Godina Nova, sa tobom biti necu ali cu biti medju onima koji ti zele LJUBAV, ZDRAVLJE i SRECU!!!
    Neka Vam kuca u veselju blista
    i srecno vam vaskresenje Hrista!
    Kao praznik zivotnog zacetka,ostale srece
    i napretka!
    HRISTOS VASKRESE!!!
    Nemam nista protiv...Nema te.....:) Bas mi je krivo sto te nema....:( Nadam se da si mi dobro...od onog poljubca,nestala si kao prividjenje.....:)
    2745045909_2d70b67d1c.jpg

In the lonely nights,
    I seek heer embrasse,
    For the gentle touch,
    I need it so much,
    And one day,
    When he decides,
    I will find my resting place,
    In her warm embrasse........

R.......
    :rumenko: hmmm...draga moja zorana ja sad odoh spavati......zelim ti laku i ugodnu noc.........a na poljubcu hvala.hmm...zatecen sam malo....:rumenko: :hvala:
    ma, dosetila sam se cica maco da si to ti, ali trebalo je wremena...nesto mi cipowi oslabili, treba im podmazivanjez;)
    veliki pozdrav i pisi kako si i sta imaz:poz:
    zelim da ti sve sto ti se nije ostvarilo u prosloj godini,ostvari u u narednoj.Zelim tebi i tvojim najmilijima puno zdravlja,srece i uspeha u Novoj 2009-oj godini.I naravno puno,puno ljubavi..........
    happy-new-year002.gif
    ako ga i dalje imas, pusti sms ili napisi pp...cisto da se setim ko si:D
    i ja drugowe i drugarice ne zaporavljam:ok:
    Jaooo Zorana, pa gde me nadje sa ovom zalopojkom ovako rano, vene da isecem a ni doruckov'o nisam :P LOL
    Pozdrav, moram da idem! Nadam se da cu sledeci put kada posetim Krstaricu moci da normalno komuniciram! Sve najbolje!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back