El_Guerrila

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Jao, vi muškarci. Ostavljate sve za poslednji trenutak. :lol:
    Ja sam na kraju osmog znala šta ću studirati.
    Sviđa mi se izbor. Navijam za psihologiju. :D
    Prilično dobro...
    Htela sam na Akademiju, ali sam se opametila na vreme, jer će mi tako tražiti i slikanje, a ja sa temperama mogu da stvaram samo subjektivnu umetnost tipa Polok ili Mondrijani :D
    London...Pa zbog toga što volim Englesku, Engleze i akcenat.:cool:
    Sviđa mi se što je stari grad, multikulturni i što non-stop pada kiša.
    Želim da se preselim u veliki grad, iz prostog razloga što u malim nema posla.
    Barem ne posla kojim ću se ja baviti u životu. Što je arhitektura.
    Završim fax u BG-u, malo radim tu, i ako sve bude bilo ok, pičim za London. :D
    Eh, pusti snovi...:aha:
    Pa da...
    Mama je car.
    Jednom smo se zadesili u istom kafiću, ja sa simpatijom (još uvek :D), a ona sa drugaricama.
    I dečko, naravno (kavaljerski) krenuo da plati, a konobar će meni Neka, ovo je na mamin račun...:hahaha:
    Da li treba da napomenem da je konobar mamin školski, i da me i on poznaje...:D
    Jao, Beograd.
    Volim velike gradove. Požega ima 15000 stanovnika, i poznajem skoro svakoga ko je moje godište (i blizu mog godišta).
    Svi znaju ko šta radi. Ko je šta obukao, ko se s kim poljubio, ko je šta kome rekao...
    Neretko mi se dešavalo da izađem na sastanak, i usput sretnem mamu :D
    U BG-u možeš da ideš kakav hoćeš, kuda hoćeš, niko te neće ni pogledati.
    Šta im se desilo...:lol:
    Desilo se da je to da je rock in ovih zadnjih par godina.
    Desilo se to da devojka koja je prošle godine non-stop pevala Napravi mi sina, sada ide na Exit.
    Nije fer! :sad2:
    Stvarno je frustrirajuće.
    Sve šetaju u starkama (to je in već čitava dva meseca), nose majice metal bendova (Slayer, Maiden, Metallica, Linkin Park, HIM, Bullet for my valentine itd.), psuju i izigravaju neke face, a do pre godinu dana su visili na Pinku ili su sanjali da budu reperi kao De Niro.
    Sad ga, naravno, mrze.
    I onda se ja zapitam šta radim na takvom mestu.
    Kao što rekoh, sviđaju mi se neke pesme...
    Vremenom su mi postali odbojni...Verovatno zbog toga što, ako bilo koga u mojoj školi pitaš Koji ti je omiljeni bend, reći će Nirvana, iako znaju samo Smells Like Teen Spirit (a uzgred, to im je jedna od najgorih pesama)...
    Kod svakog postai spod avatara imas kao vagicu..I na nju kliknes i uelis reputaciju (:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back