sifu Rudolf Kerekes

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Već duže vreme planiram da treniram neku borilačku veštinu.
    Video sam na plakatu da se otvara Wing Chun klub u ul Cara Lazara u Pančevu, pa sam se zainteresovao za treniranje ove borilačke veštine.
    Trenirao sam karate godinu dana, ali to još kao klinac, tako da sam u svemu ovome apsolutni početnik.

Interesuje me:
    da li upisujete i odrasle (pošto imam 19 godina)?
    šta treba od opreme?
    kolika je cena članarine?

Hvala unapred na odgovoru, pozdrav
    Pozdrav Si - Fu,
    nadam se da si se vratio iz Madjarske i da si usavrsio svoju vestinu kod majstora Emina.Primas li jos uvek ucenike i kad ces poceti sa treninzima u Beogradu?Puno svetlosti na putu istine kojim hodas i Bog te cuvao.
    Slavko,Prokuplje
    Veliki pozdrav Sifu Rudolf.Ime mi je Dejan Zoric,zivim trenutno u Stokholmu a inace sam sa Novog Beograda,tacnije sa Bloka61.Mnogo mi je drago da je Ebmas i dai sifu Emin Boztepe stigao u Beograd.
    1996 sam trenirao WT u Stokholmu na Södermalm sa Klaes Bratt,tu je bio i Andres Vormul iz Chile-a.Mnogo dobri momci.Trenirao sam vrlo kratko nekih 3 do 4 meseca i secam se da je dosao i Emin Boztepe i drzao seminar 7 dana mislim negde u Maju 1996, i tu na tom seminaru sam ga licno upoznao.Secam se dobro da me je pitao sto se ne presvucem i treniram ,ali sam mu odgovorio da sam bolestan i imam temperaturu ali sam ipak dosao da bih mom mladjem bratu Nenadu pokazao ko je Emin Boztepe.Interesuje me da li bih mogao neki telefon da mi das pa da ti se javim kada dodjem dole,i mislim da bih moj brat Nenad voleo da pocne sa treningom Ebmas-a.A sto se mene tice ako se slucajno preselim dole a nije ne moguce poceo bih da treniram vrlo ozbiljno ,normalno ako bih ti imao volje i vremena za to.zelim ti sve najbolje i puno uspeha u daljem radu i zivotu.
    veliki pozdrav
    Dejan
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back