Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• pa smajli mr green je smajli mister green de ja znam sta znaci ubacim ga gde mislim da treba i da zahebant sam
    hej,dobra ti noc,nadam se da ti dan i nije bio onoliko tezak koliko si ti mislila da ce biti !
    pozdrav Astro za tebe :-) veliki , osuncan i slan :-)
    retko svratim na Krstu , ali nikad ne zaboravim tebi da se javim -
    kisssssssss
    pa pre par minuta svratim kod tebe i vidim da si plava...otisla da spava rekoh sebi,aj neka je necu da je budim:D
    Ma morao sam da učim za ispit...i položio sam ga danas. Imam poslednji ispit devetog, a posle toga ako budem imao dovoljno strpljenja počeću...opet. Prvi put kad sam uzeo prestrašila me je količina informacija...a samo iz osnova astrologije. Imam utisak da je jedini način da se astrologija uči spremanje kao za ispit...Toliko ima stvari koje treba zapamtiti...
    ...al' stoperica moja kasni,umazali je prsti moji masni...dzabe joj sto je mlada,kad nervira me sada,dok kisa pada...i pada,i pada,i pada na zelenu travu moga grada...e znam i ja da recitujem za 2- ali nije to,seti se bre to je ona treca :dash:
    .... ne zameram, nije mi ni na kraj pameti , osobito ne tebi . :D
    shvatila sam da nisi dokona i da na forum svratis , kao i vecina -- izmedju dve obaveze .
    na sajt i ja jedva da napisem po jedan post ... neredovno
    samo Zivot prolazi i ne ceka nikog .... a sporedne stvari neka cekaju :D:D:D

idem na plazu i u tvoje ime cu isplivati jedan poveci krug :D kissssss
    heejjj , dobro jutro drugarice :D
    Astro.gif

primetila sam da na Krsti , u zadnje vreme ima mnogo vise lepog druzenja .
    bas mi je drago . ja sam se nekako odvikla ...svratim ovako , ponekad kad sam kuci
    i kad nisam u trci s'vremenom i obavezama.
    kise su stale i opet je lepo , lepo i prelepo :D mada meni kise nisu smetale :D:D:D

preselila sam radnju iz jednog lokala u drugi .... bilo je tu posla i posla ....
    sad bih da se malo odmorim :D i da se ponasam kao turista :D:D:D

pozdrav za tebe Astro :D
    he,he,he...opasne ste vas dve:hahaha1: ali ni ja nisam od juce,kad sam sateran u cosak...ujedam kao besno kuce :mazipsa:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back