summer girl 93

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• opsti,zbog drustva...a nameravala sam drustveni,ali mala je razlika...ti si drustveni?
    pa da.samo sto sa se malo vise spremala sad za prijemni...i zato se ugojila jedno 3 kg.i sad moram na dzogiranje....ali vreme mi ne ide u prilog,pa sam po ceo dan kuci na kompu...kod tebe sta ima? i jos da te pitam:je li lepse u osnovnoj ili srednjoj?
    aha...ali ne zelim da steknes utisak da sam neki streber...uopste nisam,mislim,ucim kao i ostali,sto znaci, samo pred kontrolne i ispitivanja...:D
    100 bodova...ali sam malkice prepisivala....a ti koliko si imala prosle god.? i jesi li upisala zeljenu skolu?
    O pa super... ovde makar niko ne zna ničiji identitet :) ali to koliko je dobro, toliko je i loše
    Hvala ti jos jednom na reputaciji i na komplimentu:)Pa sta cu...volim miuziku,volis je i ti...,a ko je ne voli? :) Ona nas sve povezuje na neki nacin:)Eto bar da ne bude tema kao sve druge....A ima ih svakakvih ovde....Na mojoj temi retko i moze doci do sukoba misljenja...Svi koji volimo muziku bilo kog zanra ostavicemo svoj komentar a da neko na ironican nacin ne prokomentarise to.Takvi skolni tome ne dolaze na takve "pozitivne " teme:)
    Pa da, dosta mi je vremena oduzeo u tolu školske godine, i ne samo on, nego i fejsbuk i msn. Sad sam izbrisala sve sem Krste. :)
    Za mene zato svi s kojima se ne družim misle da sam pomalo zatucana. I da samo štrebam, što nije tačno. :(
    Ne izlazim previše, samo nekad prošetam uveče gradom. To mi ''izlaženje'' još ne predstavlja neko zadovoljstvo... Ti, pretpostavljam da izlaziš, jer imaš i gde ;) . Kod nas imaju možda 3 normalne diskoteke, ali i u njima je pretežno folk muzika i klinčadija 96,5 godište. Užas :(
    Pa bučno nije toliko, ali tamo izlaze uglavnom stariji, i klinke koje žele da budu starije. ;)
    Uh, užas... srećom u Šapcu ima samo 1 splav, koji nikad ne posećujem... *** zna se ko tamo ide.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back