E

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• imam koksaki virus B vec godinu ipo odkad sam odkrio,terapiju mi je doktor prepisao vitamine : oligovit,oligogal-se,vitamin C. Od ovih vitamina neznam dali ima neka pomoc nekad imam manje bolova u grudima nekad vise retko kad da me ne boli nesto ako nemam bolove u grudima bole me zglobovi u rukama i nogama,nekad imam jaku glavobolju i tako vec sam oguglao i poceo da se navikavam na ovakav zivot. Zelim sa nekim da popricam na ovu temu jer doktori su mi se smucili ako neko zeli da poprica samnom, moze da mi se javi na msn ili e-mal : enigma_8026@yahoo.com
    imam koksaki virus B vec godinu ipo odkad sam odkrio,terapiju mi je doktor prepisao vitamine : oligovit,oligogal-se,vitamin C. Od ovih vitamina neznam dali ima neka pomoc nekad imam manje bolova u grudima nekad vise retko kad da me ne boli nesto ako nemam bolove u grudima bole me zglobovi u rukama i nogama,nekad imam jaku glavobolju i tako vec sam oguglao i poceo da se navikavam na ovakav zivot. Zelim sa nekim da popricam na ovu temu jer doktori su mi se smucili ako neko zeli da poprica samnom, moze da mi se javi na msn ili e-mal : enigma_8026@yahoo.com
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back