emillly

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Emili draga,hvala ti na odgovoru,bas si ekspeditivna i brza..Posto si ti strucnjak,da te pitam,ja kao laik...Na onoj temi gde se pita Za izgubljenu stvar ili predmet..da li bi se videlo u hroskopu,da neko nesto lazno izgubi,a kaze da je kao izgubio..da li se vidi laz?I jos jedno pitanje,da li se na temi horarna pitanja,sme postaviti jos samo jedno pitanje? ;-D
    Skontah sada..Znaci,samo postavim pitanje,vreme i dan kada pitam...Uf,nejdnom se ucinilo "zdravo" komplikovano...:-D Hvala na pomoci.
    Zato i pitam, a narocito zato sto se radi o tranzitu Sa.u Vagi..Jupite mi je na Spici, ali me je zanimalo i jos preko nekih..ok.hvala!!!
    Izvini, da li mozda imas neki link ili bilo sta sto je vezano za tranzite planeta preko fiksnih zvezda? Saturna narocito !!!
    poslala sam ti moj natal chart...jel si mozda bacila oko samo da vidis nesto opste o meni itd...
    Procitala u postu da dve godine ides u astrolosku skolu.
    Ides na predavanja, ili kako ?
    I ako nisam bezobrazna, u koju?
    Pozzzz
    Joj, za sta se ti draga izvinjavas!?
    Samo ne zelim da nekog mucim da mi objasnjava proces koji vi znate kao dva plus dva.
    korisnije ce biti da to vreme nekom konkretno odgovoris i resis mu problem!
    Ja sam u iscekivanju dolaska cerke, mica~cica majkina...a ona ima vise zivaca za moju edukaciju oko kompa nego sinak.
    Pozzz
    "Sretna zena, ...ni briga, ni pameti":)
    Vise razloga je u opticaju...
    1.Kad sam postavila pitanje, postavljena je i karta.

2.Sada nisam nista licno pitala..vreme proslo...i dalo odgovore...IZUZEV pitanja, koje se polje posmatra za dodatni posao, ali kao opsteg gledanja i citanja karte
    ...
    3..A da postavim kartu.ne znam! One karte je sin postavio, a on sad nije tu,
    ... a nece biti kod kuce do septembra.

4..CITALA SAM kako treba...visa matematika za mene!
    Ali, u svakom slucaju, hvala ti na trudu i odgovorima :)

Pozzzz
    Ima je!
    Na temi NEKRETNINE, strana 4. post 106.
    Pitala sam...a sad mi je vreme dalo odgovor na to pitanje. Investitor se nije pojavio!!!!!
    imala sam radove oko kuce, majstore isplatila i ispratila..
    sad jos da vratim dugovanja,izadjem iz deebeeelog minusa...
    ....zato mi je bitan dodatni posao...
    jer platu na redovnom poslu cepkaju, smanjuju...
    I tako UH~UF stanje!
    Cao Emily :)
    Jel' bi tebi smetalo kad budesh imala vremena danas ili sutra samo da mi bacis pogled na kartu,u vezi zdravlja je,pa da mi napishes na pp sve shto vidish...molim te....jako mi je bitno. Mnogo bi mi znacilo :)

Hvala unapred:bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back