Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• značenje tog poslednjeg pojma mi nije poznazo

a što se tiče astrologije ostajem pri stavu da ništa od tebe nisam tražio. Kad postanem ekspert ima ti od mene da tražiš...
    Pa da l će biti čudesno i nesvakidašnje to stvarno ne znam! Ako uzmem na leto da učim astrologiju možda i bude korisno to druženje, al ne znam šta podrazumevaš ( podrazmevate ) pod već navedenim :D
    Javljam se! Mislim da sam čitao neki tvoj post na nekoj političkoj temi, pa ajd da vidim profil...
    Hvala,će se provedem kao luda. Valjda sam i ja zaslužila godišnji. A kad se vratim,širim bazenčiinu u dvorištu i svi ste pozvani na kupanjac,koktelčiće sa sombrerom i lenjo izležavanje pod tendama,uraaaa.:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
    Dobra fora ono sa balonom,mogao bih da probam nesto slicno:think:mislim mozda to moze da se primeni i na nesto drugo:hahaha:
    hej,videh da ti se dopala zimska sonatica!Sta kazes,koliko emocija i koliko topline ima u onom zimskom pejzazu...prosto neverovatno:)
    Znači,ovaj Sofronije tj. muški je lud do bola. :hahaha::hahaha:Mnogo sam se ismejala,što jes,jes.:hahaha::hahaha: Ne smem da lažem, crkla sam od smeha,al do suza.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::dash: A zašto,bolje da ti ne pričam.:dash::dash::dash:
    A s njim ću posebno da se obračunam,jerbo me olajava iza leđu!!!!:azdaja::azdaja::azdaja::azdaja:
    Od vrućine ću da pobegnem za jedno šest dana i to na more u Grčku,uraaaaaaa!!!!!:super::super::bye::bye:
    Trenutno se smaram pišući svedočanstva mojim petacima,matičnu knjigu i knjižice. Užasno me smara ta papirologija u prosveti,šta ću kad sam praktičar.:dash::dash::dash:
    I moram da se pofalim, prosek mog odeljenja je 4,00 što je veoooma dobro. Ljubi ih razredna.:kiss::kiss::kiss::kiss:
    ccccc...el si ti bila skoro kod ocnog draga moja Titova pionirko :D ja nisam vlast pa da banujem...koga bre i kako to ja mogu da banujem :hahaha:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back