summer girl 93

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Jadna mala...:( Pa imas jos vremena da ih sredis...;)
    Ma matura bila, nisam isao, nije islo ni trecina razreda a i nisam imao para pa cemo ici u kafanu sa razredom i bivsim razrednim...:mrgreen: :D
    Ja sad u suboru idem kod babe i dede u Sloveniju,a u avgustu na more u Grchku..:) i tako...
    jedva chekam.. :bye:
    Evo me, bila sam nešto zauzeta ovih dana... Imaću 3 iz biologije (ocene 5,5,4,1!) i 4 iz matematike. Znači, 4,80... Ti?
    Eee ;) :bye:
    pa evo me...o5 dosla na Krstu...a nzm ni sto dolazim vise...kad nista ne radim :D
    trenutno prezivljavam pretposlednju nedelju skole...pa ko prezivi, pricace ;)
    dje s' ti, sta ima?:)
    Ma ok...2,90 iako sam mislio da je 3,00...***...:)
    Sad upravo kucam maturski za petak...:)
    Sta ima kod tebe? Kako skolica? :)
    izvini sto ti tek sada odgovaram,dugo me nije bilo na 4umu...
    valjda odlicno
    ti?
    E sorry shto ti nisam odma odg,ja otishla zaboravila da ti javim...
    ma valjda cju biti odlichna,trebalo bi... a ti vrlo dobro..pa ybg ipak ti idesh u gimnaziju...
    Hvala..:)
    Ma... imacju ne znam,oko 3-4 chetvorke... iz fizike,istorije i pretpostavljam fizichkog :( ehhh
    a ti??
    Pa dobro kako staris pamcenje ti malo popusta, ono bas ekstrem je bio u 7-8 razredu i prva dva razreda gimnazije. Kasnije je malo to oslabilo.
    Sad procitam recimo stranicu dvaput i zapamtim je. Ipak takav nacin ucenja mi malo znaci na faksu jer moras da povezujes logicki neke stvari.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back