a nije bilo na pocetku takvo  Bila je Nicole, okrenuta ledjima u crnom na onoj  stolici,kako se izvija,to je bila cela pozadica ali je bila malo..previshe pa sam stavila tu drugu, a josh cu da menjam....
 Bila je Nicole, okrenuta ledjima u crnom na onoj  stolici,kako se izvija,to je bila cela pozadica ali je bila malo..previshe pa sam stavila tu drugu, a josh cu da menjam.... 

I love you

I do
							 Bila je Nicole, okrenuta ledjima u crnom na onoj  stolici,kako se izvija,to je bila cela pozadica ali je bila malo..previshe pa sam stavila tu drugu, a josh cu da menjam....
 I love you

I do

Super, bas mi je drago.
 Super, bas mi je drago.  I ja sam bas na tebe mislila pre neki dan, nisam te videla 100 god... Nesto mi nije radio net 3 nedelje... I meni zao, ali mislim da ce mi biti jos gore kad prodje neko vreme... kod mene to tako...
 I ja sam bas na tebe mislila pre neki dan, nisam te videla 100 god... Nesto mi nije radio net 3 nedelje... I meni zao, ali mislim da ce mi biti jos gore kad prodje neko vreme... kod mene to tako...  Kako napreduje gitara?
 Kako napreduje gitara?

....kako ne bih bila srecna......when I'm with...you know who
....kako ne bih bila srecna......when I'm with...you know who  ...
  ...