Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nema veze... primam sve. Sve ću da Vas zapatim. Neka slovca samo rastu...

Ej, super su ti tekstovi, daj pošalji neku tvoju knjigu, plaćam pouzećem, ma ne pozovi me da te knjige preuzmem lično ... ;)

A, ? ;) ?
    bonb.jpg

pozdrav sa obale :D
    kupanje bi vec pocelo da nije neke oblacnosti ....

kisssssssss
    И без тог "пријатељства" бих у свим таквим случајевима, чак и да смо љути политички и било какви други "противници", стао без размишљања на твоју страну!!!
    ТО СЕ НИКАДА НЕ ДОВОДИ У ПИТАЊЕ!!!
    Барем код мене!!! Сигурно си приметила да сам изразити политички противник напрдњака, али да нигде, буквално нигде и никада, на таквим темама, нисам напао или противречио неком од њих!!!
    ШТО ЈЕ ПРАВО И БОГУ ЈЕ ДРАГО!!!
    ИМАЋЕШ МОЈУ ПУНУ И БЕЗРЕЗЕРВНУ ПОДРШКУ!!!
    НАРАВНО!:hvala:
    А зар ми те формалности нисмо већ обавили!!! :think: :sad2:
    Само ја стварно не знам шта то "пријатељство" носи са собом - да не помислиш нешто погрешно - мислим које су предности тог пријатељства, да ли имамо неке бенифиције и слично :mrgreen::hahaha::rotf::hahaha:!!!
    Морам на кратко да будем одсутан - чујемо се после!!!:bye:
    Sto da trebam mozda da promenim opis?Hahahaah ajde mi kazi jos nesto tako smesno hahahaha kaki moderatori : )
    Mator nisam a ni svaler eto doznali ste istinu to a to je onako stavljeno za napaljene : )
    Slicica je savrsena i jako mi se dopada,
    ali tvoja paznja je ono sto srcu najvise prija :heart:

Hej,evo mene!Hvala sto si me obilazila i bezpotrebno brinula....a ja sam jos uvek ona ista stara budala :dash::D
    lale4resizedc5.jpg
    Па, ја сам покушала, али, конкуренција је превелика... :p
    Јао, бајо, морам да бегам... настављамо?! :brus: :bye:
    ахахаха... ипак ниси одолео... пу за Астродиту... јесам мачка, алал ми вера! :per: ;) :bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back