goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Znači mi kad čujem tvoje mišljenje o nekim stvarima koje me tište, i desi se da korigujem moje stavove nakon toga. :)
    E moj Goksi, isti slučaj, nema ni meni života bez smeha, pa makar i na silu.
    Samo nastavi da se družiš sa pravim ljudima i biće nešto od tebe momče. :lol:
    Hvala ti prijatelju, i meni znači tvoja podrška. :)
    istina nakupilo se bolesnika ko nikad , ko da ih gaje i zalivaju nekim hibridima , a sta je tebe zakacilo za banovinu ?
    Gone te ljude koji tamo rade kao robove, u pravu si, ali svuda je tako.
    Humora najviše bude kad je čoveku teško. :rumenko:
    Odoh drugar, čekaju me ovih dana "teška iskušenja". Vidimo se. :):hvala:
    To sam joj i ja rekao. :D Ono, snajka vidiš li ti koliki je čika Dača, od mene se ne vidi stalaža sa robom, ali ništa ona, ne, pa ne, i ne dade nam dalje da slikamo. :D
    To me podsetilo na priču jednog prijatelja koji je tako prošao u Luvru, prišao mu je crnac, krkan iz obezbeđenja, i podsetio ga da fotografisanje nije dozvoljeno, mada ljudi to ipak krišom rade. I u većini marketa je zabranjeno snimanje.
    Pogledaću ih čim stignem.
    Najcrnje je što nam je posle prišla riba koja radi u megamarketu i rekla nam da to više ne radimo, videla nas 'ladno dok smo se zevzečili. :D
    Malcolm Frager plays Shopin - Variations Brilliantes on an Aria from Ludovic by Herold...
    ..tražim na you tube..tražim i ne mogu da nadjem..:)
    Gde je Šopen?:lol:
    ..malo sam njanja ovih dana a ima posla na religiji..pa onda udjem,izadjem,gotovo..:D
    Sta znam Goxy. Samo se ne stedeti. Prati peglati ici vamo i onamo... vi: popravka kola po obavezno, i svih kucnih aparata, ako se ima kakva zemlja onda kopanje i slicno, obaveze prema prijatelji,a...
    pa gde stignemo :) eto to ti je moja "deviza"
    Zanimljivo si to srocio Goxy. Stranac, babe sa protezama:), to mi je bas ostalo u secanju i gledanje kroz prozor. Postujem ih i ja, i Nicea postujem, veliki pisci; al cini mi se da ja nisam nihilista :D, jedino mozda prikriven sam sebi, ko bi to znao
    A sto se pisanja tice, mene vise opcine vatreni pisci. Zacudilo me koliko sam ovde na Krstarici nasla tekstova, recenica, pesama, zaista dobrih.
    U, sad se setih vesala iz Stranca:) E mozda malo naginje nihilizmu to sto se smeskam na stvari koje nisu za smeskanje?
    vazi Goxy :), nego kad god vidim ovu sliku gore, setim se kako je jedan covek za mene rekao da sam nihilista
    Nema na čemu...Često to najbolje ide bez prevoda...Nabavi ''Hemijsko Venčanje'' da vidiš šta je slobodno napravljen film;)
    Tkđ bez prevoda...Ali tebi je sve isključeno:)ne može čovek da odgovori:mrgreen:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back