111111 24.04.2009. Naravno da je stara i jedina. Ma to je suvishe komplikovano, ne moze se rechima iskazati.
111111 24.04.2009. Nishta, upravo sam zavrshio jedan dugachak telefonski razgovor sa devojkom. Ono za 1.5 din mozesh da razgovarash ceo dan.
Nishta, upravo sam zavrshio jedan dugachak telefonski razgovor sa devojkom. Ono za 1.5 din mozesh da razgovarash ceo dan.
Romanticus 21.04.2009. Neka Vam kuca u veselju blista i srecno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik zivotnog zacetka,ostale srece i napretka! HRISTOS VASKRESE!!!
Neka Vam kuca u veselju blista i srecno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik zivotnog zacetka,ostale srece i napretka! HRISTOS VASKRESE!!!
111111 20.04.2009. Hm...neshto se....chudno...ponashash... Aj ako ocesh na pp mi preprichaj gde si se izgubila ovih dana....
Hm...neshto se....chudno...ponashash... Aj ako ocesh na pp mi preprichaj gde si se izgubila ovih dana....
K K korisnik 103996 09.04.2009. pa,toj u profilu Nego,drago mi je da imam zenu za prijatelja,pa jos zenu koja voli cipele i to sa stiklom Ja nesto slabo stojim sa cipelama i stiklama,a nije da ih ne volim. Nego sve nesto nemam prilike....necu valjda na pijac u stiklama
pa,toj u profilu Nego,drago mi je da imam zenu za prijatelja,pa jos zenu koja voli cipele i to sa stiklom Ja nesto slabo stojim sa cipelama i stiklama,a nije da ih ne volim. Nego sve nesto nemam prilike....necu valjda na pijac u stiklama
K K korisnik 103996 09.04.2009. xaxaxa.....moram priznati da na ovoj slici izgledas ko ja Poz Goddess
gost 271475 07.04.2009. Ma,nebitno,viđam ja tebe svuda,simpatična si... Prijateljsko gurkanje,uglavnom...