miwka

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• miwka...mozda nisi poslednji ali si svakako PRVI po toj iskrenoj zelji...samo sto ja zaista kasno lezem pa...moras biti strpljiviji...:)Iskrenih zelja je malo a samo to nam je jos ostalo...:cmok2:, za laku noc, dobro jutro i dobar dan...za jos neostvaren san...:zag::bye:
    Vracam ti pozdrav za pozdrav!Pisi jos dugo,dobro ti ide...i treba svi da to vide...
    U pravu si miwka, potpuno...niko ne zna sta ga ceka...ali vredi se nadati, zar ne? Pozdrav od srca...
    Da, ja uskoro polazim, ali kao što je govorila moja baba, "Ko je rođen sa samarom, nosiće ga gdje god da ode".

Za neupućene: samar je drveno konjsko sedlo za prenos tereta. Danas se koristi samo u figurativnom smislu.
    Hvala miwka...Pratim sve tvoje pesme jer mi se dopadaju...zaista. A sto se tice tajne veze...ha, ha...mozda ima? Ali o tome mozemo jednom preko PP, ako zelis, naravno.Iako me nisi jos prihvatio za prijatelja, ja mislim da to jesmo, zar ne? Veliki pozz od Dragane...:):bye:
    Dobro vece prijatelju:)...drago mi je da si me oslovio sa prijateljice,iako to nismo i *zvanicno*:).....dopadaju mi se tvoje pesme....i citam svaku,iako mozda ne prokomentarisem svaku....polako,naci ce se vremena za sve,ako ima volje...Pozdrav i tebi veliki od REV...:):bye:
    Hvala miwka znaci mi svaki koment. ....kritika..iz gresaka se uci i obrnuto...pozdrav zemljace...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back