Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Не стигох синоћ. :(
    Надам се да ћу стићи данас.
    Поздравчић. :)
    joj,kad spomenu Evu podseti me na jedan dobar vic...samo ne znam kako da ga napisem ovde a da budem fin:rumenko:
    Aloha Astro...:D

Pa ne moraš ti ceo spot da skidaš sa Youtube-a...možeš da uradiš COPY~PASTE... URL pesme koju želiš da postaviš...:lol:
    Draga moja nada uvek postoji samo je treba prepoznati...:cmok2:
    Vauuu....ja bio i zamalo da ostanem tamo da odrzim nekoj decici predavanje ali rekoh sebi...pusti bre klince-slince ne kidaj im zivce!
    He,he,he...sto obrisa onu vlaznu porukicu,bas sam hteo da ti ispricam jedan san a sad necu...nego odo tamo gde si me poslala da vidim zasto si me poslala tu gde si me poslala:whistling::whistling::whistling:
    Aloha my darling Astrodita...:heart:

Ako voliš "blue" muziku...otvorila sam u Svaštari temu pod nazivom : Muzika "plave boje"...
    Pridruži nam se ako imaš vremena...:cao:
    Vise od 3 nedelje nisam mogao glavu da podignem od budalastina, raskidanja i sklapanja ugovora, finansijski problemi, pisma ministarstvima,...bljak.
    Ali, evo tri dana uvati me nesto, pa se zezam, te podigoh konacno glavu...

:D
    mmmmmmmm ... drzim te za "nogu" :D:D:D
    odgovaralo bi mi .... ovo Prolece je ,po svemu sudeci, prelepo :D:D:D

ps. dopala mi se tvoja slika ... odnosno Ti na slici :D svaka cast !!

ps 1. citam ovog naseg Mystika ... e znas da je nekad gori od deteta :manikir:
    ako se i ovog leta pojavi na "moje" more , znas da cu ga udaviti :whistling: :D
    Vjeruj da je rijetko naci osobu koja obozava iste stvari kao i ja.
    Hvala ti na odgovoru ;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back