summer girl 93

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• karate i folklor...jest da nema weze s' wezom al dobro...ja to wolim....imam extra drustwo...ja sam stalno u pokretu...:)
    sto se tice kompa i ja bi bila stalno....al imam obaweze koje nesmatram necim sto treba d aobawim nego jednowstawno mi cini zadowoljstwo....sem skole koju inace mrzim da idem...jedino bi isla da se druzim sa drustwom i crtala....swe ostalo prezirem...:)
    koju muziku slusas???
    ja ustwari nemam slobodnog wremena....idem u skoli...iz skole na treninge...posle treninga dodjem kuci widim sta ima nowo na owim forumima i fejsu....posle opet na trening...uwece dodjem mrtwa umorna malo crtam....slusam mjuzu...i posle spawanjac...ti sta radis u slobodno wreme...jel se bawis nekim sportom???
    planeta muzike,neki forum burek,kovac,serbian underground,neki sajt od moje drugarice...ima ih jos barem 6-7 nego nemogu se setiti...:)
    nisam....bila sam odlicna al nisam bila wukowac....:)
    ma opusteno za skolu....ipak si upisala prirodni smer koji nije ni malo lak...i ja sam htela gimnaziju-prirodni....al wise wolim crtati u uziwati u crtanju...:)
    jel imas msn...???
    odlicna....wolim owo sto sam upisala....bas mi je drago sto sam nasla nekoga ko je moje godiste ....pogodotowu owde na krstarici...weliki pozdraw
    ..nisXta onda..izwini zbog toga..ja sam zaborawila....a nisam bila..pa nemam pojma..nesXto ssam bila zauzeta......:\
    I kako je? Ja josh nisam bila...
    jel volish da idesh u shoping? :D ja obozhavam! :) pogotovo u DeltaCity ;)
    Ej, cao! :)
    Ajde mi ako mozes preporuci neke dobre pesme od Tokija, mrzi me sve da ih slusam.;)
    Inace, 91' :)
    Ja onako..ocene nisu loshe..ma ima da se uchi,a sad josh ovo lepo vreme, ne ulazi mi se u qcju,a ne josh da uchim..:(
    Konachno ovaj vikend vecheras malo da izadjem i tako.. jel ti izlazish negde?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back