carobnodrvo

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dragaa..pa ti si nam se vratila..BAs si me zabrinule..Gde ste..Kako je detence, kako si ti? Pisi mila..nije te odavno bilo..Veliki poljubac za tebe i Vuka :cmok2: :cmok2:
    Carobnice pa gde ste nestali,ti i tvoj beban? Javite se....mi mislili na vassss....puuunnnoooooo
    Cao drugari..nema vas..kako bebac? ljubimo vas..i hocemo slicice....bizo bizoo :)
    ljubimo vas,hajde postavi te slike,da vidimo tvoje malo čudo zvano Vuk...ta voda će polako da izađe,ništa ne brini...mi idemo u dvorište da se igramo,bojler nam je crkao juče,pa da ne zezamo majstora,ostavljamo ga da radi na miru...kiss za vas od nas...
    Pravi je tata...na mene nema nista,mozda usne,nema veze to su moja dva muskarca u zivotu koje volim puno...Kad ce da vidimo slike od tvog sinka?Lazovice:azdaja:
    bravo carobna....ta slika nije bas pravi primar jer sam ga zezala tu....drago mi je sto si uspela...videces koliko ce ti znaciti da pruzis noge malo i da se odmoris....
    samo se vi odmarajte i uživajte dragi drugari...pa postavi sličice Vuka kad budeš imala vremena...kako su ti sad noge,jel otišla sva voda?...kiss...
    Cestitke i od mene carobna,neka ti je mali ziv i zdrav a vi uzivajte u njemu...nisam stigla da cestitam ranije....prepala sam se nacisto....
    čestitke tebi i tvom mužiću rođenje Vuka Andreasa...uživajte u vašem blagu,mazite ga i pazite,neka je zdrav,srećan i uspešan...sve čestitke od drugara Gabriela i mame Zie..
    naravno da mislimo....sta vi mislite da smo vas zaboravili......tu smo mi samo mi je tesko da sedim i kuckam......mi smo dobro....spavamo jedemo i tako u krug......mazi stomacic.....
    malo smo se mucili sa stomacicem ali je sad sve ok.....kako ste vas dvoje.....blizi se......mazi stomacic......jel vuk.....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back