NecuZvaqHocuQsur

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Nisam bas posvecivala mnogo paznje izgledu. Tu mi je nesto muljao. Rekla sam da je ovaj mu drug ili lepuskast ili ( sto je u muskim horoskopima cesce ) sarmantan , na neki nacin. A on kaze da ne zna al se on bs ne bi slozio sa tim. A kod devojke nesto jeste , nesto nije i tako. Ni nju izglada ne vidi tako. A neke mi delove oko njenog oblacenja nije ni komentarisao. Yo mora da sam pogodila jer je devojka podzank skorpija sa stelijumom u 12 u skorpiji. PA ja reca da fura crnu ili bar tamnu odecu da ne voli boje i ne znam sta jos . To je izkulirao.
    Grozno svadjala sam se sa njim :-) Jer sta sam god rekla za njemu izglada drage prijatelje , pogodilo ga je i jos kaze da ih on dorbo poznaje i njihove ukucane i zivote i da to nije tako lose i oni su divni ljudi. ( rekla sam mu za onog jednog da je koketan i da ga zene vole i da je on svaler! )
    Tek sam sada videla :) Hvala i ja mislim isto za tebe!! :super: Divan ti je ovaj profil! Mnogo mi se dopada!:heart:
    Jaoooooooo :D
    E, a koja stanica??
    [super poruka>in a perfect world, a broken heart is fixed]
    E ne mogu da ti posaljem pp, ne znam zasto, pa sve zavisi u kojoj se kuci nadju, te planete...nije isto sunce u 12 i u 1...
    Pa ne mogu da verujem, nece da zalepi sliku,sacu samo da nadjem ,negde sam postavio...
    Hahaha vazi sad cu:D,samo sam na dial-upu pa ako mi ne svetli zeleno da znas da sam tu:D
    Haha strava;)...ti si bogami baash napredovala...ja nesto slabo,ske.njam se kad vidim one aspekte Merkura, kazu da je to dobro za inteligenciju, ali meni izgleda treba neko uputstvo za upotrebu:(:lol:
    Jel bi majke ti znala?!!:D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back