Forum Krstarice

jabajagi
jabajagi
GdeJ si mrdajutje blinkashtvo :vzagrljaj:
Nisam juche registrovala poruke uopshte bweJ :huh:

Kako doktorska disertacija, ovo, ono, mace, su porasle?

Neshto radim pa ako ne vidim da si se oglasio ima dana :tajna::lol:
BLANKED
BLANKED
Aii, opusteno :lol:
Ma sve poraslo :lol: , nadam se da je sve u redovnom kod tebe. :zag:
jabajagi
jabajagi
Davaj fotke maconija, a ja odoh, nisu mi sve koze na broju :lol:

:zag:

:metla:
BLANKED
BLANKED
Nemam macku vise, kod mojih je hahaha :lol:
Njije valjda zbog ovog, hajde nisi "dijeeete" z:p
vrrr ode
jabajagi
jabajagi
Uplashena sam bwe :(
I ti sa tom maskom :rtfm:

Idem sa profila :metla:

Da prespavam stra' z:hm:
BLANKED
BLANKED
Strah je sasvim normalna stvar u ovoj situaciji, ali necemo sad da preterujemo bree :lol: Proci ce i ovo doduse ne toliko brzo koliko vecina ljudi misli ali optimistican sam, ovo je jos uvek mizeran broj a vec su preduzete drasticne mere, pogotovo zabrana kretanja sto me je tek oraspolozilo. Nema razloga za neku veliku paniku, samo slabis imunitet, a to netjemo :azdaja:

Aye aye :zag:
jabajagi
jabajagi
Ne mlati tom oklagijom, neUrozna sam, bacitju te na drushtveno koris'an rad :zplez:
BLANKED
BLANKED
Ne volim da radim z:p
jabajagi
jabajagi
Ja volim al' ne volim shto 2.Aprila moram na posao...ako ne bude drastichnijih "mera"...:sad2:
BLANKED
BLANKED
2. april, to je za 6-7 dana, ma bice sigurno. Cemu takav smajli, pa to je dobro za sve nas, bolje da uvedu jos drasticnije mere nego da se podavimo u boleshitni :/
jabajagi
jabajagi
Nemam i netju da stvaram zalihe, ne jedem iz zamrzivacha, riknutju od gladi, od necheg moram :aha:
BLANKED
BLANKED
Ne bi bilo lose da kupis neke najosnovnije stvari, neka se nadju, nece da bude neki haos ali sasvim je realno da bude nestasica namirnica Nakupovao sam neke sitnice jos 10-ak dana pre ovih vanrednih gl, pretpostavio sam sta ce se desitii. Nije mi bilo svejedno priznajem, ali kako se stvari odvijaju nece biti ni toliko strasno ali potrajace sva ova frka definitivno A ti se tamo se cuvaj. z:)
jabajagi
jabajagi
Ne mrachi vishe, turitju te na ignore z:hm:
jabajagi
jabajagi
Kilo chvaraka imam, to ne mora u zamrzivach, eto, resheno, puna k'o shipak :jede:
BLANKED
BLANKED
Ma ne mrachim, josh su doshli Kinezi, verovatno se ne setjash ali ja mnogo gotivim Kineshtchitje, ostvario mi se sad san snova :zskace:
Back