M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Evo mene opet,hahaha....Ja sam predao ugovor koji pocinje da vazi za 15 dana...Nadam se da mi to nece praviti problem,valjda bi mi ona uposlenica to rekla!A i svakako mi viza nece biti u tom periodu.Secam se da je zutim flomasterom presla preko godine rodjenja u ugovoru i jos nekih datuma!!!Ostavio otiske,platio taxu i to je to!!!Sreo sam tu ispred jednog lika sto drzi agenciju za te stvari kaze da nesto nije bilo ok rekla bi ti.
    Zaboravila sam napisati za slike. Slike moraju biti biometrijske. Svaka fotografska radnja zna koji je to format. Samo im recite da vam trebaju biometrijske slike za nemacku vizu.
    Ja sam u novom sadu napravila osam biometrijskih slika za 400 dinara.
    I ta polja se moraju popuniti bez obzira sto porodica ne ide sa vama. Popunjavaju se podaci za bracnog druga ako imate, za svu decu ako imate, i za roditelje.
    To obavezno popunite.
    Od ovih 16 polja u zahtevu,pod kojim rednim br ja polunjavam.posto imaju neka polja koja mislim da se ne moraju popunjavati.kao spajanje porodice i jos neka.
    Jos jedno pitanje!ovaj zahtev za vizu se pipunjava na nemackom ili srpskom?u vezi slika moraju bas biometrijske?
    Hvala na odgovoru. Ja cekam radnu vizu,a sto se ausbildunga tice pitam za suprugu jer je zainteresovana ,trenutno je na a2 nivou jezika,zanima je ausbildung za frizera ili nesto vezano za hemiju,slicno onome za sta se ovde skolovala. Preporucicu joj sajtove oa neka proba. Vama hvala jos jednom.
    Vidim isto da ste pasos menjali..Da nemate neke info u vezi toga posto meni vazi jos 9 meseci.nadam se da mi nece praviti problem.
    Izvinite sto smetam,ovo sto ste pisali u vezi radne knjizice,stvarno nikad nisam cuo da treba..Ja sam izvadio listing iz pio,a radnu knjizicu ne znam i da li imam..U pon imam termin pa ako van nije problem da mi pojasnite to ubvezi radne knjizice!
    Pozdrav Mila78.
    Da li bi ste hteli da podelite sa mnom informacije oko ausbildunga..koje zanimanje je u pitanju,uslovi za apliciranje, papirologija? Hvala unapred.
    Pozdrav.
    Misa
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back