Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dobro vece i pozdrav sa plavih visina gdje vjetar svojim dodirom miluje oblake i gdje nebo ljubi more---
    picture.php
    Коцо, да л' си добро видео: Смућкај ону твоју хемију, па направи од Астродите девојку... ако успеш, реваншираћу се, хоћу, него шта ћу! :D :hahaha:
    Тражи све што ти срце иште! :cmok2:
    Smaraju me likovi tipa "ja sam najnajpametniji i ja sve znam,a vi pojma nemate". Ne podnosim cinizam i omalovažavanje drugačijeg mišljenja. Svi smo mi,hvala Bogu,različiti,i moramo se u svemu razlikovati. Ko to ne može da shvati,taj je ograničen. Zato sam i ja pomalo bila drska i otresla neke naduvane likove.Al nisam ih rukama tabala,ja bijem samo nogama.:hahaha::hahaha:
    Udruzicemo se, ali zar ne mislish da to nije fer prema koci?
    Nas dvoje, a on sam, i pored njegovih hemisharskih sposobnosti , chini mi se da bi to bila prekomerna upotreba sile;)
    Da, ja sam se pomirio s' tim da ce nam doci glave. Bolje je da ga nadjesh
    I nema potrebe da se izvinjavash kad svratish na moj profil, uvek mi je prijatno prisustvo dama
    Kako si mi draga?Ovo vreme nikako da nam krene na ruku...kao stiglo prolece,ali sunca nigde...mozda ce nam ga maj doneti pa da krenemo u skitnju:lol:
    kiss-1.jpg

eno tebe kod mene a vidim da sam i ja kod tebe...znaci tu smo,dobro je!Pozdrav i dobro ti raspolozenje zelim1
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back