C

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dragi kolega. Mozete li mi pomoci? Kako prijavljujem FSP? Znam da je veliki plus kad ga imas. Bez njega ne mozee nista. Ja se vrtim u NRW. ali sam se totalno sludila.
    Poštovani kolega, položio sam FSP u Münsteru februara meseca. Klinika u kojok sam hteo da radim nije htela da me čeka na odobrenje vize tako da već neko vreme tražim drugu kliniku. Da li moguće da sa tim položenim FSP u NRW apliciram u drugim pokrqjinama, tj. Da li je priznat taj ispit u drugim pokrajinama. Pozdrav i hvala unapred.
    Pozdrav
    Procitao sam post gde si napisao da si u kontaktu da kolegom gastroenterologom pa me zanima da li bi mogao da nabavis to sto je on napisao tu potvrdu sa klinike gde je radio. Cisto da znam kako da to napisem za sebe .Hvala unapred ako uspes posalji mi na mejl zokssa@gmail.com
    Nervira me kod ove price to sto rade pripremu za PKT a buduci da moramo polagati FSP nakon kursa se vracamo kuci, sami prijavljujemo i placamo FSP (ne ulazi u cenu kursa). Hranu i sve putne troskove isto snosimo sami. Sve to mi iskreno zvuci kao lopovluk.
    Kolega, mozete li mi reci preko koje agencije ste pronasli posao? Naime, ja sam pronasla agenciju koja ``obezbedjuje`` kurs C1 i pripremu za PKT (ne znam cemu ako nije priznat u vecini pokrajina) i onda to sve lepo naplate od nas kada nam pronadju posao.
    Kolega pitao Bih vas vezano za licencu i potvrda o stazu. Da li Ste radili ili naknadno uzimali licencu? I Ova potvrda Gde se Uzima ?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back