K

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Daću vam dan, koji će trajati 6 meseci, a Egipat staviću pod sante leda, tako da ti nije potrebno bilo kakva nova religija i uz nju sveta knjiga. Jer ne zaboravi, ovo su zadnja vremena
    Yoga

Ako si dobro propešačio aktivno kroz znanje Yoge, onda si u stanju da se zalepiš iz tela u drugo telo. Odjednom sam u tebi.
    Tako o misteriji svih oborenih aviona i nestalih brodova.

Mogu da sedim sa tobom, a nekih 15 000 km dalje, mogu da se zalepim u drugo telo. Kako delujem pored tebe, tako istodobno delujem i u onom telu sasvim daleko od te tačke gde se nalazim pored tebe.

Kada uspeš jednom da sve to usavršiš više ti nisu potrebna znanja Yoge, jer iz života u život nosiš sa sobom
    Kako nastaje muha/mušica ?

Mušica isključivo nastaje iz čoveka i nikada iz organizma neke druge životinje.

KROZ ČOVEKOV UDISAJ I IZDISAJ NASTAJE MUŠICA U DODIRU SA DRUGIM ORGANSKIM MOLEKULAMA
    Blesavog i maloumnog predsednika, a tako isto i naroda, možeš uočiti po tome gde se isti drže zakonika tj pravila.

O tim pravilima postoji čak i pesma Riblje Čorbe.
    O tome malo više i sasvim opširnije opisano je u knjižetinama Aleksandra velikoga. Mnogo od tih spisa je pokradeno, a opet Grci prisvajaju kao njihovo.
    Baš iz tih knjiga, danas postoje Akademici.
    Akademik inače je Heros Akademos, a i sam Platon osnovao je škole filozofije baš po tome Heros Akademos, tek u 5 veku sve je uništeno od strane židova.
    Posle ogromne explozije, što se danas naziva Big Bang, nekih preko 17 milijardi godina nije postojalo sunce, i sve što ovo vidiš oko sebe, i sve što je stvoreno, započelo je iz košpice drveta.
    Na samom tom početku postojalo je drvo
    Ko su židovi, i šta je Bog, i šta je zakonik Božiji.

Židovi su skipina naroda, koja je živela na rubnom području severne Kine. Židovi su taj narod, koji je proterao stare Slavene sa Kamčatskih ostrva, tako da ona tzv ruska babuška i nije ruska već matematičko delo starih Srba, a tek kasnije japanci su koristili.
    Ti židovi su takođe proterani, od strane Kineza, a onda su kao nomadi živeli iza današnjeg Bangladeš.
    Jer te hirogliphe što se nazivaju egipatske, to i nisu egipatske već kineske, tek kasnije dolazi pismo kineza, kojeg mi danas poznajemo
    Tako i na Balkan ušetali su se u drugom veku posle Hrista, dok je oficijalno hrišćanstvo tek u trećem veku počelo da funkcioniše. Židovske sekte (čitaj Essener) bili su najbučniji i živeli su u današnjoj turskoj. Tako da danas imaš kompletan grad u nemačkoj Essen, a onda i pokrajinu Hessen.
    U toj pokrajini Hessen najviše je bilo koncetracionih Logora, samo u mestu Rodgau i okolica više od 5 je postojalo logora za kažnjivanje. Kompletan Aerodrom Lufthansa, izgrađen je od logoraša (čitaj slavenskog naroda).
    U ovom stradanju samo daleka Azija biće pobednik.
    Sačuvali su do sada, a sačuvaće i dalje svoje pismo, a što je jako bitno zbog sprečavanja manipulacije, dok je slavenskom narodu podmetnuta ćirilia kao njegova mada je ćirilica pismo starih egipćana. Babylon i nebi bio Babylon a da nije vršio manipulacije.
    Afrika već sada dobija Evropu, jer ovde na zapadu afričke majke dobijaju 3 sobne i 5-to sobne stanove, dok nemačka petočlana familija živi u dvosobnom stanu.
    Die Judin, Frau Merkel, ona se uzda u Afriku zbog prirodnih resursa, međutim, od toga neće biti ništa, jer sam nemački jezik je jüdisch (čitaj židovski)
    Osim toga zbog ubacivanja 8 mil izbeglica, putem Google, kao nabijanje nenormalnih dugova i kredita članicama EU, nemački židovi su iz dana u dan mrzak narod, ne samo nemcima, već naprotiv svakoj naciji na zemaljskoj kugli.
    Norveška je spustila zastavu na pola koplja i odala počast ruskim vojnicima. Židovska svinja iz Srbije postira zastavu Izraela ....
    Srbine obrati pažnju i grabi za motku i teraj govna prema moru, prema Izraelu
    Kremansko proročanstvo
    Ja nijesam i ja nisam Srbin

Pričaćete svi po ruski, jer će vam se ruski najebati mame.
    Vi ste izdajnici i kada se drogirate onda pušite qurac šiptarima
    Majku vam pokvarenu židovsku u potiljak.
    Tema je od interesa za mnoge ljude.
    Koliko iznosi 1 mil eura?
    Tačan odgovor na ovo pitanje je: To ovisi.

Za mil. eura se može sastaviti od različitih novčanica i računa, od kojih se svi razlikuju po težini. Ako želite jednostavno, naravno, odaberite nivčanicu sa najvećom vrednošću.
    Milion u 500 eura težak je samo 2,2 kilograma.

1 Mijarda sadrži u sebi 1000 miliona x 2,2 kg
    Koliko su toga tebi pokrali i koliko te samo prave glupim, da nisi niti svestan.

Prva vaša je nevolja u stvaranju jezika, jer što više različitih jezika sve više prostora za dalju diskriminaciju.
    Na ovoj zemaljskoj kugli postoji i više od 3 800 različitih jezika
    Kako nastaje zemljotres

U samom nebu vazdušnog strujanja sve se priprema za dalji Chaos. Tako da to strujanje u vazduhu stvara pometnju u magnetnom polu zemlje. Južni i severni pol.
    A sve to još uspešno čini, kao npr ; tvoja mikrowallna, mobilni, antena ova ona, satelit. Tako da i ono OKO što je nedavno tutnjalo amerikom uvek je zbog toga. Neko je se toga dosetio pa je napravio HARP.
    Kada to strujanje započne svoju igru onda u utrobi zemlje i njenih omotača samo kretanje istih se usporava i kada se uspori nastaje zemljotres
    Yoga i Kāma Sūtra

Kāma Sutra prvi put je pisana na teritoriji današnjeg Avganistana a ne u Indiji.
    Yoga
    Yoga je prvi puta napisana na Kamčatki.
    Na toj Kamčatki živeli su Slaveni, a onda su proterani prema Crnom Moru.
    Yoga je jako dobra ali istodobno jako opasna jer ona zahteva iskusnog učitelja, koji poznaje način ishrane a prvenstveno vreme molitve i vreme kao i sadržaj vežbe.
    Ovo što se danas po zapadu prakticira kao časovi Yoge, to uopšte nije Yoga, već samo dizanje novca
    Islam i raskol Islama

Islam kao i svaka religija praktikuje onako kako jeste.
    Šta se sve tu podrazumeva (onako kako jeste) ?
    Pa mnogo toga
    1. Ne čitaj iz drugih knjiga, stoji u Suri Qur'ana.
    Tu je napravljen najveći kiks i pad i raskol islama, jer ne čitaj iz drugih knjiga podrazumeva se na pismo same Religije.
    Ta religija postojala je i pre Muhammeda i nju su prakticirali Slaveni. Stari slaveni, samo što se tada pisalo sa leva na desno. Do tih knjiga došli su Arapi, sa porobljenjem Indije.
    Pravi Qur'an sastoji se od 195 Sura a ne od 114, jer neko ipak nije uspeo kompletni sadržaj Qur'ana da ukrade.

Ja samo pokušajem da ti otvorim oči

A hrišćanstvo da oživi pokušao je Aramejac Emanuel, poznat kao Isus. A njegovo raspeće nikada se nije odigralo u Izraelu, već u Indiji. To hrišćanstvo su prakticirali nekada Thomas hrišćani, pre razdvajanja kontinenata, koji su danas nama poznati.
    Ako se piše o zločinu SLOBODNIH ZIDARA i masovnom pokolju/ubijanju Slavenskog naroda, to onda nije nikakva uvreda, jer svi mi znamo da je do 1945 pobijeno 70 mil Slavena, a 1948 Slobodni Zidari, osnovali su Izrael.
    Ti trebaš da ukapiraš ko su židovi a ko su Izraeli.
    David pripada njima, Izraelu. David je ubio Mojsiju. David je porobio aramejce, kompletno ih uništio.
    Alija Izetbegović

Taj čovek je bio vernik i jedan jako dobar čovek.
    Greška u njegovoj politici je srljanje u zagrljaj USA i EU SLOBODNIH ZIDARA.
    A da nije to učinio, danas bi cela Evropa, kompletna Rusija i veliki deo Azije bio kompletno pod Islamom.
    Islam je jedna dobra i čista religija i osnovana je od proroka Muhammeda na osnovu židovske Kabbalah, kojoj se posle toga gubi svaki trag. Samo kroz aktivnu Yogu još možeš nešto o tome, inače sasvim je teško bilo šta doznati.

U tom građanskom ratu, nijedna strana nije kriva za rat. Sem toga ratni okršaji su bili jako sportski i korektni.
    Moje rođenje među vama.21.11.1975 3:27 jutrom ne donosi vama ništa dobro, a baš to moje rođenje među vas, opisano je u svim svetim knjigama, kod Allaha Tala kao #najamnik a u Bibliji #pastir, u Indiji #Śvetāšvatara i nosilac crne Vede.

Kurvin sine spremi se za doček , jer ću vas da polomim za sva vremena. Ja ovde pričam o milionima mojih vojnika, koji nemaju nigde nikoga sem Boga i mene jednoga
    Još jednom, ja ovde pričam o milionima mojih vojnika, koji nemaju nigde nikoga sem Boga i mene jednoga

Kamen na kamenu neću ostaviti, kurvin sine ...
    Pa ovde gde živim situacija je iz dana u dan nepodnošljiva. Deutsche sve više i više ne trpe strance. Izbeglicama se daje leb i ostala konzervisana hrana što je istoj istekao rok trajanja više od nekoliko meseci (ako uzmeš u obzir humanitarnu hranu iz Republike Srpske i Federacije, od koje su mnogi dobili Leukemiju, tako i ova hrana tu u Germany), tako da ista ta hrana truje ga.
    Jako mi je žao, jer nije fer 5 000 km puta preći da bi te ubili.
    Znaš šta, svu tu masu naroda uzeću sebi i kamen na kamenu neću ostaviti. Atomske možeš i putem artiljerijskog oruđa da izbacuješ. No problemo Amigo, jer mi ne želimo da živimo u svetu, baš onakvom kakvim ti želiš da vidiš, a nismo baš ljubitelji i paragrafa, kurvin sine #(((
    Moja majka kada je nosila mene u stomaku i kada je radila na njivi, iz neba joj pala u ruke zmija od 3 metra dužine. To je bilo 1975 u mesecu Juli.
    A 1978 kada sam sa majkom prelazio nabujalu reku, ja sam pao u tu planinsku reku, i kada je majka ispružila ruke da me spasi u tom času našao sam se u vrtlogu gde oko mene nije bilo uopšte vode, jer voda je tekla na levu i desnu stranu, a onda je majka pala prema meni jer se onesvestila i ja sam više od 3 h čekao da majka dođe sebi kako bi nas iz te reke izvadila
    Ovaj rat, koji dolazi u susret nama, trajaće samo 3,5 meseca.
    Počeće u Švabiji, jer ovi maskirani aktiviraće atomsku, a onda na to uzvraća Rusija i više se ne zna ko na koga lansira.
    Ostaće samo jedan čovek na ovoj planeti i skakuće kao Kenguru.
    Yoga
    A sad nešto o tebi da znaš ko si ti.
    Vidiš seronja, nisi ti čoveče nikakav pravoslavac a u najmanju ruku nisi nikada bio Srbi. Oduvek si bio ŽIDOV/ŽIDOVČINA a naši nikada nisu išli u Crkvu već u Synanogu Sina-nogu jer se oduvek stojeći molilo Bogu a u Izraelu se pričalo tvojim jazikom kulture. Tek kasnije naziva se Synagoga jer u Bibliji se spominje Gog i Magog.
    Sem toga Satan nije smisao đavola već je sin od naše židovske majke. Znači jedno obično ime i nema ništa sa vanzemaljzkim umobolnicima. Sarai pa Sara i kad malo dalje poteraš Bibliju doćeš i na ime Satan.

Tara
    Sana
    Itd...
    To su sve židovska imena i nose značenja naših predaka tj Bogova.
    Anastazija ima mnogo bolje dojke nego joj mama Ceca
    Samo onako da znaš, a nebi i ja znao da nisam to video svojim očima dok je Anastazija istresala prašinu iz tepiha, a ceci pukla najlon kesa dok je nosila sve one namirnice iz trgovine kući.
    100 % su silikoni dok kod Anastazije to nije ta priča.
    Anastazija je ćutljiva ali družljiva osoba i ima jako sličnosti na oca
    U Srbiji postoje 2 Srbije

Ta siromašna Srbija, ona je pretežno za Ruse i Srbiju, a ova druga, bogata Srbija, oni su za zapad. U celom političkom vrhu Srbije ne postoji niti jedan od strane siromašnih. Nisu nikada niti postojali.
    Ova bogata Srbija, koja je tako usko vezana za zapad, da jednu bez druge niti možeš zamisliti, oni su inače na vlasti u Srbiji još od pada Konstantinopolja oficijalno Tiranin. Na Balkan su se ušetali sa mačem i Biblijom u ruci i od tog časa njihovog prodora na Balkan 200 i neke posle Hrista, a preko Sicilije dalje ka zapadu 872 godine, mi imamo Bibliju ali ne i teritoriju.
    www.sorbe.de
    Serbiancafe i Teslio

Tu postoje samo 3 čoveka koji su registrovani, i sve one Theme kao i postovi proizilaze od ta 3 bisera.

Šta je zanimljivo na Teslio je a to da kada se registruješ, odma možeš i na www.serbiancafe.com da se loguješ, a ne.samo to već i na www.m.facebook.com možeš takođe da koristiš jer sve te nabrojane Web stranice su vlasnici jedni te isti sa www.serbiancafe.com

Samo dok to dozna Herrn Zuckerberg, do tada će i nestati Facebook.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back