S

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Intresuje me samo posto sam imala termin u julu i evo vec mesec dana nikakav odgobor nisam dobila. Procitala sam da ste Vi imali dopunu dokumentacije, jel mozete samo da mi kazete ako nije problem sta su Vam trazili? Da bih znala da vidim sta mogu da ocekujem. Unapred hvala
    Recite mi samo kakav je taj test koji se radi? Kakva su pitanja? Izvinite na dosadi, ali termin mi se priblizava pa me bas intresuje? Recite mi da li ste otisli za Nemacku i kako ste se snasli? Pozdrav
    Da li znate da li su podelili termine posle 16-og januara? Ovo cekanje ubija. 1.6. ce biti tacno 4 mes kako cekam termin, do 6 juna kad su podelili 16. jabuar ce biti 4 mes i 5 dana. ????
    Dijana izvinite ukoliko Vas uznemiravam, da li znate mozda da li su delili termine za spajanje ko se prijavio posle 16-og januara? Izvinite sto Vas uznemiravam jos jednom, ali ovo cekanje mi se oduzilo. ????
    Izvinite ja sad dosadjujem, znaci ko se prijavio do 15.01.2018 ima termin 6.6. to je znaci proverena informacija? Jer gledam na forumu da su pisali da je pocetak januara imao zakazane termine do 9 juna pa samo razmisljam kako da od 6 januara do 15 januara oni podele tek 6.6? Znaci da stvarno nisu azurni i da nisu svesni sta za sve nas predstavlja ovo cekanje.
    Hvala puno na odgovoru. Ja sam se danas bas razocarala kada ste napisali da je vasa prijateljica koja se prijavila 15.01.2018 za spajanje porodice dobila mejl sa terminom 6.6.2018 mislila sam kada su podelili pocetak januara do 9 maja da ce ceo januar da bude do negde 25/28 maja i da cu i ja koja sam se 01.02. prijavila za spajanje porodice dobiti termin negde do kraja maja, tako da sam se danas bas razocarala.
    Dijana pozdrav ,mozes li mi reci da li si mozda predala zahtev za 3-5 noks ? I jel to bilo bez saglasnosti ?
    Izvinite sto Vam se javljam ovde, ali me intrrsuje kada ste se prijavili za termin i da li ste nosili dokumentaciju? Hvala unapred :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back