V

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Zdravo,
    po vašoj preporuci pogledala sam prethodne post.ove i vidim da vam je neko na pitanje za prebivalište u Nemačkoj odgovorio da treba staviti firmu ali da li je spomenuo šta treba ispod toga.. kao tip smeštaja?
    Mmogo Hvala!
    Zdravo :D
    Da li je možda neko okačio ispunjen "zahtev za izdavanje nac. vize"?
    Neke stvari ne bih da ispunim nego da ponesem prazno u ambasadu da popunim tamo.. ne znam da li su otvoreni za to...

Hvala ti unapred!
    Hvala najlepse,
    Molim te mozes li me uputiti na pouzdane teme ili forume vezane za vozace kamiona u Srbiji ili inostranstvu?
    Pozdrav druze
    Kako pasivno pratim temu za vize, hteo sam te pitati za savet.
    Supruga je dobila posao med sestre u Berlinu, aplicirala je u marti, kako stoje stvari siguran sam da cemo do marta2019 cekati njenu vizu da odemo.
    Ja sam aplicirao u avgustu za 3-5 noks, u nadi da cu nacitamo posao iz it struke u kojoj sam dosta dugo.
    E sad, upisao sam i skolu da polazem za c kategoriju u nadi da cu to sve zavrsiti dok smo u Srbiji, a razlog je i da uporedo tamo jurim osao i vozaca ako nenadjem nesto iz moje struke. Koliko sam procitao, ti si aplicirao sa 3-5 za vozaca, mozes li mi molim te napisati da li moram polagati i cod95 da bi uopste u De dobio ugovor za vozaca.
    Ideja mi je da dodjem na termin koji sigurno nece biti pre avgusta 2019 sa ugovorom iz moje struke ili da uradim sve da nadjem posao vozaca i ugovor koji ce biti u okvirima noks 3-5.
    Hvala unapred
    Vladimir
    Pozdrav kolega , citao sam tvoje postove , mozes li mi pomoci nesto ja sam podneo zahtev za termin 12.04 za profesionalnog vozaca koliko vidim necu skoro al hocu da skupim sve do sada sto mi treba pa ako dodaju nesto da pribavljam. Hteo sam te pitati sta sve treba od dokumenata kad se ide na termin koji sve papiri potvrde i cuda i sta je Hadelsregisterauszug ?
    Zdravo, imam jedno pitanje pa ako imas neku info znacilo bi mi. Naime, potpisao sam ugovor pocetkom januara za noks 1-2 i aplicirao za termin u februaru. Da li sada poslodavac mora da mi posalje novi ugovor jer je ovaj stariji od sest meseci? Pod i hvala unapred
    30 априла сам био на термину за визу и тета на шалтњру е ми је рекла да су сви папири у реду а онда ми 16 маја стигао мејл за допуну
    Rodjo ja sam lredao nemacki kod i oni su mi 16.05 trazili istu ti potvrdu mislim da ovde jb lud zbunjenog a mozda im se i moze
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back