Lacibg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ako mozes obrisi molim te moj post, "HITNO PRODAJEM LOKAL U PANCEVU", kako bih postavio novi post.

Hvala unapred!
    p.s. Posalji mi na PM da mogu da postavim novi oglas.
    Ahhhh ModeratorU ModeratorU mnogo si ti nesto strog na politici...:DSamo ih banujes, pusti malo ljude nek nadju oduska!:D
    Gospodine moderatore ,mnogo zloupotrbljvate svoj položaj
    braneći svoje"MIŠLJENJE"sredstvima koja nisu dostupna svima

Brutalnim banovanjim koja se mogu uporediti sa silom
    pokušavate da zabranite pravo na mišljenje
    i pravo na borbu za to mišljenje
    narušavate osnovna pravila diskusije a to je:
    svako ima pravo da misli i da kaže šta misli i niko ga ne sme kazniti zbog toga

Međutim ,očito je da ste kao srpski nacionalista počeli da kažnajvate patriote da ne bi ispali pristrasni,
    takođe postaje pravilo foruma da ako mod ima drugačije mišljenje a nema argument
    primenjuje silu
    HVALA
    Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Neprikladno izražavanje / vređanje drugih članova
    -------
    Zabranjuješ Zakonom zagarantovano pravo ? I vređaš zato što ti se to ne sviđa ?
    -------

Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

Problematičan tekst:
    http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9425060#post9425060

---Quote---
    Упозоравам модераторе да крше први и основни принцип слободне дискусије
    БАНОВАН сам због мог става и мог уверења

Значи још једном
    абортус је убисво
    свако ко врши абортус је сатаниста
    ---End Quote---

Forum Krstarice
    Ma vidi, nema potrebe da kažnjavaš Kostu, on je samo izrazio svoje mišljenje. Mislim da je podgorickimali pogriješio što je prijavio post. Ako on tako gleda na situaciju, i ako on misli da je u redu da svoja ośećanja i mišljenje iskazuje na takav način, treba ga puštiti. Možda možemo nešto da naučimo i od njega
    da nisi malo zamenio teze?
    mnogo jachi utisak ostavili su "rusofili i razbijachi beogradskih izloga i logichno je da se ovako komentarishe, gde si ti nashao prostora da spominjesh b92 i Natashu Kandic.....ne znam, zato sam se i odluchila da te opomenem za pristrasnost.
    Luka Karadzic je svakako "veliki mirotvorac?

nije spam
    Захваљујем Лаци :)

Једино ми мало нејасно зашто нема мене као постављача теме, али ако је то услов да тема опстане, онда није ни важно ;)

Ако ме се сетите (на дан безбедности) сетите, ако не ником ништа... :D
    Модератори,

Да вас подсетим - тему СЛАВА ИМ! која служи да одамо почаст нашим жртвама, и у којој није требало да буде спамова (и скоро да их и није било) преместили сте у тему "Бомбардовање, десет година после", а погледајте шта се дешава на тој теми, тако да тамо губи сваки смисао.

Приличи ли, по вама, да се наш "минут ћутања" жртвама 1999. меша са оним антисрпским порукама разних странаца који нам објашњавају да смо заслужили да будемо бомбардовани?

Ако вама то приличи, онда ја остајем без текста...
    Тебе такође молим да реагујеш на примитивне увреде учесника Паприкаријуса, јер свака тема губи смисао с обзиром на његове бесмислене и примитиве постове.
    to je ranije bilo par nekih postova...nebitno sad.......
    Ima par likova koji me opasno nerviraju....pa da sredis to....:whistling:....a ja cu biti velikodusan....u duhu humanitarne misije:whistling::lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back