D

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ni ja ne zelim apsolutno nikakav ozbiljan kontakt sa bilo kim (pa ni sa tobom) pre nego se moj razvod konacno i pravno ne zavrsi. Ali, sa druge strane ne vidim nikakvu prepreku da se bolje ne upoznamo ovim putem (privatnom prepiskom), naravno ako si zainteresovana. Veliki pozdrav.
    Mnogo toga bih ti rekao ali ono sto je sada bitno je to da sam veoma usamljen bavim se muzikom izgledamdosta mladje u odnosu na god.i ovim putem bih zeleo da sretnem srodnu dusu i podelim sa njom sve .Veliki pozdraqv.
    Zdravo Dragana. Evo me nakon male pauze .Ne zelim da komentarisen zivot kao zivot jer ga nisam upoznao kao lepog i interesantnogJa sam iz Paracina zovem se Goran i imam 36.god.Po profesiji sam muzicar-sviram bubanj po folkotekama i diskotekama sa bendom ali ni to nije vazno.Ono sto je vazno je to da sam kao dete u svojoj 9-oj godini zivota imao tesku saobracajku i sada mi je leva noga kraca od desne za 2cm.Volim dosta sale i zezanja i koliko toliko mogu nekog da nasmejem ali to treba biti obostrano kao i sve drugo u zivotu.I ja takodje ne zelim previse da se dopisujem vec smatram da treba nakon upoznavanja sa nekim preci sa reci na dela-upoznavanje, vidjenje i sl. Ako nakon ovih mojih reci zelis da se dopisujemo i upoznamo-napisi mi nesto vise o sebi i posalji mi tvoj mail radi brzeg kontakta. Mislim da je za pitanje u vezi tvog broja tel. rano ali.... U nadi za sto brzim odgovorom Veliki pozdrav iz srca za tebe i tvog sina
    Zdravo. Zovem se Goran i imam 36.god. Posto sam se u zivotu previse razocarao u ljubav, prijateljstvo je jedino sto opstaje ako je pravo. Ako pozelis pravog, iskrenog i romanticnog prijatelja javi se na corann@nadlanu.com Veliki pozdrav za tebe i tvoje dete
    Ćao! Zovem se Ninoslav, i zainteresovan sam za upoznavanje i druženje. Posebno volim druženje sa starijim damama od sebe.
    rece:

> ... zeli poznanstvo iskrenog prijatelja radi druzenja

pa hajdemo onda da se druzimo ... :) ... da bi rekao nesto vise o sebi, moram znati da li je zelja za druzbom jos aktuelna

pozdrav
    Caos Dragana ja sam Vesko i iz Lazarevca sam.Imam 24 god i ako nemas nista protiv toga sto sam toliko mladji od tebe voleo bih te upoznati i sprijateljiti se sa tobom.Evo ti moje adrese pa mi se javi ako zelis:velegoc@gmail.com
    Da li si zainteresovana za dopisivanje? Nijesam loš prijatelj na daljinu uživo sve uprskam.xa xa xa Ma šalim se, pozdrav javi se ako želiš.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back