goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ne zna se šta je lepše..slika koju "vidiš",dok slušaš ovu melodiju
    ili slika koju "čuješ" dok gledaš spot..:D
    Hvala..:heart:
    Malo ćete sačekati, s obzirom da sam se sad malo "okomio" na pdf Religija, a i moja devojka koja piše na forumu ne dozvoljava mi da na LJ & S postiram svakakve bljuvotine. :super:
    obrisani su mi postovi a tema nije zaključana a kamoli izbrisana a krši Pravilnik:(...al nije uopšte važno:idea:.... :arrow:važno je to da ja ukažem forumašima koje cenim i koji su mi simpatični da pripaze na neke koji su dvolični i koji udaaju ispod pojasa:idea: ...onako opreza nikad dosta:idea:
    evo ja zbog dotične pokupio dva kaznena poJena:roll:...samo jer sam ukazao na to da krši Pravilnik Krstarice...al xebiga ona mod...pa se može:mrgreen:

nema veze...ja sam dobio mnogo poruka podrške kao i svaki put od forumaša i forumašica koje cenim a očito oni/one cene i mene...to mi je u biti najvažnije...kazneni poJeni, banovi...to je najlakše oružje onih koji u argumentima ne stoje baš najbolje ...al i oni su ljudi...a ljudski je grešiti...:idea:

svako dobro:ok:
    (i hvala i tebi na podršci - u nevolji se prepoznaje pravi drug....lako se u kaFani častit) :lol:
    :bye:
    caught in the act :mrgreen:
    sve je toliko dobro da cek nisam zivcana zbog ocajne organizacije fakulteta... lol.... ali svidja mi se.... much much much
    :)
    samo jednu zenu postujes, eh? tsk, tsk, tsk....
    i te kako sam svestan da se "igram sa vatrom" :ok:
    al mi zbilja mi više na povraćanje ide kad se od svih forumaša koji su na ovom forumu javi ona da morališe i da daje drzugima lekcije...:eek:

PS hvala na boni i podršci:ok:
    sad ću stvarno otkriti ko mi je prijatelj:idea:...a suvišne (tj. fejk-prijatelje) obrisati sa friends liste:idea:
    ukoliko prije ne pokupim ban...:mrgreen:
    jer evidentno je da za neke Pravila vrede a za druge ne...
    toliko
    Pod 1 bratac/sestro ili sta si vec:
    Imam 18 godina...video sam da je politika ***** i po pitanju svih stranki se deklarisem neutralno dakle boli me ***** ko ce nas zajahati...........
    2)Mrzim sve sto ima ikakve veze sa komunizmom a ti misli sta hoces.
    jos mi samo nadjes postove u kojima se deklarisem kao komunista pa ladovina:super: a do tada vozdra:bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back