Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesi li emotivan? (mene ne pitaj slobodno, mrzim ovog raka betnog
 Jesi li emotivan? (mene ne pitaj slobodno, mrzim ovog raka betnog  )
 ) A vage i blizanci vaze za jedne odx ljepsih znakova
 A vage i blizanci vaze za jedne odx ljepsih znakova 
 )  ja sam bik rak, i ne,nijesam debela ni ruzna :
 )  ja sam bik rak, i ne,nijesam debela ni ruzna :
 Ja zbilja nikako ne volim djecu, iako sam rak u podznaku
 Ja zbilja nikako ne volim djecu, iako sam rak u podznaku  Oni navodno bas vole djecu . Sta si ti u znaku i podznaku? (mada je ovo pitanje, sad shvatam, glupo, jer se bez natalne nista ne zna, a poneki (citaj-ja) ni sa natalnom
 Oni navodno bas vole djecu . Sta si ti u znaku i podznaku? (mada je ovo pitanje, sad shvatam, glupo, jer se bez natalne nista ne zna, a poneki (citaj-ja) ni sa natalnom 

)
 ) Sto nijesam bik lav, pa da uspjem poslovno (makar :mrgreen)
 Sto nijesam bik lav, pa da uspjem poslovno (makar :mrgreen) Mogu je i tebi poslati cisto da se nasmijes
 Mogu je i tebi poslati cisto da se nasmijes 
 Onda sam ja kombinacija zemljano-vazdusnih znakova
 Onda sam ja kombinacija zemljano-vazdusnih znakova  (Imam masu planeta u biku i vodoliji)
 (Imam masu planeta u biku i vodoliji)  Kako se gleda da li je neki znak izrazen, da li je recimo podznak rak izrazeniji ako je na 15-tom stepenu, ili ako je na 1-vom, 5-tom? Ili je najizrazeniji ako je na kraju (20 pa na dalje)? Hvala
 Kako se gleda da li je neki znak izrazen, da li je recimo podznak rak izrazeniji ako je na 15-tom stepenu, ili ako je na 1-vom, 5-tom? Ili je najizrazeniji ako je na kraju (20 pa na dalje)? Hvala 
 (
 ( )
)

recimo, kako se gledaju konjukcije, sta je T kvadrat (neko mi je spomenuo da je meni tu nesto nezgodno) citala sam sad ovu temu i neko je hitlerovu opisao, pa bih da naucim da tako gledam natalne, a ne samo, sta je znak,podznak sta je u mjesecu, bla bla, a nemam pojma na kom je stepenu itd
 recimo, kako se gledaju konjukcije, sta je T kvadrat (neko mi je spomenuo da je meni tu nesto nezgodno) citala sam sad ovu temu i neko je hitlerovu opisao, pa bih da naucim da tako gledam natalne, a ne samo, sta je znak,podznak sta je u mjesecu, bla bla, a nemam pojma na kom je stepenu itd  Sad samu sebe nagrdih ali me zanima na koji nacin mogu vise da se informisem
 Sad samu sebe nagrdih ali me zanima na koji nacin mogu vise da se informisem