Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Malo ćete sačekati, s obzirom da sam se sad malo "okomio" na pdf Religija, a i moja devojka koja piše na forumu ne dozvoljava mi da na LJ & S postiram svakakve bljuvotine.
obrisani su mi postovi a tema nije zaključana a kamoli izbrisana a krši Pravilnik...al nije uopšte važno.... važno je to da ja ukažem forumašima koje cenim i koji su mi simpatični da pripaze na neke koji su dvolični i koji udaaju ispod pojasa ...onako opreza nikad dosta
evo ja zbog dotične pokupio dva kaznena poJena...samo jer sam ukazao na to da krši Pravilnik Krstarice...al xebiga ona mod...pa se može
nema veze...ja sam dobio mnogo poruka podrške kao i svaki put od forumaša i forumašica koje cenim a očito oni/one cene i mene...to mi je u biti najvažnije...kazneni poJeni, banovi...to je najlakše oružje onih koji u argumentima ne stoje baš najbolje ...al i oni su ljudi...a ljudski je grešiti...
svako dobro
(i hvala i tebi na podršci - u nevolji se prepoznaje pravi drug....lako se u kaFani častit)
caught in the act
sve je toliko dobro da cek nisam zivcana zbog ocajne organizacije fakulteta... lol.... ali svidja mi se.... much much much
samo jednu zenu postujes, eh? tsk, tsk, tsk....
i te kako sam svestan da se "igram sa vatrom"
al mi zbilja mi više na povraćanje ide kad se od svih forumaša koji su na ovom forumu javi ona da morališe i da daje drzugima lekcije...
PS hvala na boni i podršci
sad ću stvarno otkriti ko mi je prijatelj...a suvišne (tj. fejk-prijatelje) obrisati sa friends liste
ukoliko prije ne pokupim ban...
jer evidentno je da za neke Pravila vrede a za druge ne...
toliko
Pod 1 bratac/sestro ili sta si vec:
Imam 18 godina...video sam da je politika ***** i po pitanju svih stranki se deklarisem neutralno dakle boli me ***** ko ce nas zajahati...........
2)Mrzim sve sto ima ikakve veze sa komunizmom a ti misli sta hoces.
jos mi samo nadjes postove u kojima se deklarisem kao komunista pa ladovina a do tada vozdra