srna4

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hm.. Blizanac je malo povise stariji od mene , oko deceniju pa je ovde on stabilan ;)
    Ja imam privilegiju da budem razmazena i menjam raspolozenja ;)
    :cmok:
    ..hvala, i bolje vas nasli..nismo bili tu neko vreme, a imamo i nekih noviteta. Pozdrav od nas..
    Upravo sam otvorila temu ZAGONETKE :hahaha:,pa bi ako vec nesto istrazujes mogla poneku zagonetku i tamo ostaviti...bas si zagonetna..:D
    Ma ne srdim se :D,nego sam stvarno cekala da se oglasis i sve vreme vidim da ti je aktivnost - pregleda profil korisnika ,pa sam htela da te pitam,a ciji li profil pregledas kad se meni ne javljas :hahaha::hahaha::rotf:...ma zezam se,uhvatilo me nesto danas,a kako ce mi biti sutra videcu...:hahaha:
    Ma u kojem si prolazu? Pre neko vece cekam te 15 min da mi odgovoris,a tebe nemaaaaaaaa...ja posle odoh na spavanje....Ljubim :cmok2:,ali ne u prolazu :D
    Svratih samo da te pozdravim i pozelim laku noc....umorna sam kao pas,odoh da se *uhorizontalim*:D:zag:
    Pa duso moja,svracala sam,ali nisi bila tu,a ja sam vec bila spremna izaci,sutra ujutru rano ranim i putujem za Krusevac.Pozdrav i tebi veliki.
    srna4, nemam vremena da posećujem forum u zadnje vreme, ali iskreno, mi je čudno i zanimljivo da si mi poslala poruku, jer ipak sam retko ovde, drago mi je zbog toga što si se setila, pozdrav...:D :bye:
    Jako mi se svidja tvoj komentar na mom blogu.Lakse mi je kada procitam tako nesto-ne,nije to samo uteha...moje nekada je ispunjeno...Hvala ti.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back