C

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E da jos jedna stvar, ako ti neko prica o Filoloskoj kako ima sekti, lezbejki, droge itd. da znas da je sve to istina, ali nisi u opasnosti jer se oni drze za sebe, samo se medjusobno druze. Trenutno imamo 3 lezbo para u smeni.
    Nema na cemu, i meni su nepoznati sa foruma pomagali ;) Srecno na prijemnom, iako ima jos dosta dotle :D
    Ako ne zelis ni u jednu drugu gimnaziju, prava si za Filolosku ;) Poznajem njih dosta koji mrze ovu skolu i hoce da se prebace jer im je tesko ili im se ne svidja drustvo itd, ali sa druge strane ima ih koji Filolosku ne bi menjali ni za sta. Mislim da jedino oni zasluzuju da budu u njoj.
    Nisam. Koliko god da se mucim, koliko god noci nisam prespavala, koliko god da sam se smorila, ne mogu sebe ni u jednoj drugoj skoli da zamislim, samo razmisljam da li bi bilo bolje neki drugi jezik da sam upisala. Samo kazem da je pocetak tezak, da budes pripremljena na to.
    Hvala sto me upozoravas :D Ali mislim da se necu predomisliti, jer ako ne uspem da upisem filolosku onda cu morati obicnu gimnaziju, a to nikako ne bih :\ Jel si se ti pokajala sto si upisala filolosku ili? :)
    Da, moguce je bilo koji fakultet upisati, ali ce morati vise da se sprema npr u cetvrtom razredu ima jedna koja hoce Prirodnomatematicki fakultet da upise, a kod nas se 2 godine uci matematika, pa je profesorka informatike dodatno sprema. Cula sam i da je bila jedna koja je upisala Elektrotehnicki. Veruj mi, bices srecna sto si upisala Filolosku negde do polovine raspusta, onda ces pasti u depresiju sto leto prolazi tako brzo, prvih nedelju dana skole ce ti biti zanimljivo novo drustvo, novi nastavnici i to, a posle ces shvatiti u sta si se uvalila. Samo te upozoravam, necu da te obeshrabrim. Potrebna su nam pametna deca :)
    I ja cu pred prijemni za filolosku imati vecu tremu nego pred takmicenja :( Valjda cu upisati filolosku, bila bih bas srecna :D Moja drugarica je htela filolosku, ali sad ipak nece, misli da posle nece moci da upise neki fakultet, na primer medicinu, ako odluci da time hoce da se bavi. Ja mislim da sa filoloskom moze da se upise bilo koji fakultet, kao i sa obicnom gimnazijom, jel tako? :)
    Svaka cast sto si prosla na republicka takmicenja :-) Mi imamo dodatnu iz nemackog svake nedelje :) Mislim da necu imati tremu ili da se necu naspavati ako prodjem na republicko, s' obzirom na to da sam mnogo puta isla na takmicenja. Osim srpskog, isla sam i na biologiju(opstinsko i gradsko) u petom, sestom i sedmom razredu, i na matematiku u cetvrtom i petom haha :P Da li mislis da ce mi posluziti ako kupim informator za filolosku? :D
    Nadam se da cu ja stici da se pripremim. Spremam se od avgusta, jer sam tad odlucila da hocu filolosku :) Isla sam na takmicenje iz srpskog(i opstinsko i gradsko) i u petom i u sestom i u sedmom razredu. Prosle godine sam na opstinskom bila prva, a na gradskom mi je falio bod da prodjem dalje.Ove godine idem i na knjizevnu olimpijadu i na nemacki. A ti? :D
    Danke schön haha :-D Mislim da nemam vise pitanja, puno si mi pomogla, nadam se da cemo se upoznati sledece godine :) :D
    Hvalaa :-D Jel mi dobijamo spisak onoga sto treba da znamo za prijemni ispit, kada se prijavimo za filolosku? Da li je hemija teska? I da li na fizickom ima gimnsatike, posto mi bas ne ide? :)
    Hvala puno za odgovor na moja pitanja o filoloskoj gimnaziji :-D Jel mozes molim te da mi odgovoris i na nova pitanja koja sam ti postavila? :-) Kako je u filoloskoj, nadam se da ti nije puno tesko i da si nasla dobro društvo :-D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back