Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa da, u pravu si.... Svako ima svoj ukus, svako ima svoj afrodizijak.... Za svakog muškarca postoji grupa žena koja izaziva u njemu neku seksualnu strast, sladostrašće.... Isto važi i za žene... Pada li kiša u Beogradu? E da, hvala na osmehu...
Pročitao sam tvoj komentar pod temom "lepota žene"... Pa slažem se da kod nas ima više lepih žena nego muškaraca, ali, naprotiv, ne mislim da su muškarci loši...
Hoćeš da kažeš da si se bila sastala sa nekim, pa ti nije odgovarao, odnosno, bila je u pitanju neka budala.... Pa ima dosta takvih slučajeva... Sve zavisi kakve si sreće... I ja sam davao svoje podatke na mobilnom, pa sam se bio opekao...
Tvoje mišljenje u okviru biografije, "ja znam da sam bila rođena, znam i da ću umreti, između je mina. Ja sam mina" Poznato mi je da "mine" znači rudnik ili mina.
recnik Srpskog bezobrazluka
oprem dobro je od svega po malo ali ono bas po Srpski i j...li ti m.... i pussi ga i sve sto ti padne na pamet ali "sazeto"
a "dojiga" je blagi izraz za "********" = cuclanje i tako....izvorni blokovski
ne zameri na eksplicitnim objasnjenjima pojmova