Banshee

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ja ne zelim nista posebno, samo sam procitala da treba da kontaktiram supermoderatora ako zelim da mi se aktiviraju poruke :) Mozes li da ih aktiviras?
    jao banshee sad sam na nekoj staroj temi videla fotku tvog pufnastog psa :D kako je sladak!
    Pa da, u pravu si.... Svako ima svoj ukus, svako ima svoj afrodizijak.... Za svakog muškarca postoji grupa žena koja izaziva u njemu neku seksualnu strast, sladostrašće.... Isto važi i za žene... Pada li kiša u Beogradu? E da, hvala na osmehu...
    Pročitao sam tvoj komentar pod temom "lepota žene"... Pa slažem se da kod nas ima više lepih žena nego muškaraca, ali, naprotiv, ne mislim da su muškarci loši...
    Hoćeš da kažeš da si se bila sastala sa nekim, pa ti nije odgovarao, odnosno, bila je u pitanju neka budala.... Pa ima dosta takvih slučajeva... Sve zavisi kakve si sreće... I ja sam davao svoje podatke na mobilnom, pa sam se bio opekao...
    Tvoje mišljenje u okviru biografije, "ja znam da sam bila rođena, znam i da ću umreti, između je mina. Ja sam mina" Poznato mi je da "mine" znači rudnik ili mina.
    Pročitao sam tvoje viđenje napisano na engleskom... Misliš li da je život težak? Tačno je da smo ponekad eksplozivni, i u ljubavi i u komunikaciji....
    Registrovao sam se ali moje poruke i komentari nisu jos prikazani,u cemu je problem a poslao sam vise od 3 poruke.
    nadam se da neces imati priliku da cujes
    posle da bude da "ometamo supermooda" sa ruznim recima :D

pozz
    recnik Srpskog bezobrazluka :D
    oprem dobro je od svega po malo ali ono bas po Srpski :) i j...li ti m.... i pussi ga i sve sto ti padne na pamet ali "sazeto"
    a "dojiga" je blagi izraz za "********" = cuclanje i tako....izvorni blokovski :D
    ne zameri na eksplicitnim objasnjenjima pojmova

pozdrav :lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back