ss021 12.02.2009. ...smrc,smrc....nosic mi je postao nosina,ha,ha...ma procice slatka....hvala na brizi..
WinteRborN 12.02.2009. Ja sam skroz nesto smoren i nikakav. Otici cu sada da uzmem flasu crnog vina da mi malo pravi drustvo.
Ja sam skroz nesto smoren i nikakav. Otici cu sada da uzmem flasu crnog vina da mi malo pravi drustvo.
moonman 12.02.2009. Nije lose, mada uvek ima mesta za bolje!!! Ti? Ne radim nista, svratio malo do faxa... Ti? :-))
iron angel 12.02.2009. ma boli me......proslog petka sam pobegla od qce da izadjem...a neam pojma...sve me smorilo...ej odakle si...???
ma boli me......proslog petka sam pobegla od qce da izadjem...a neam pojma...sve me smorilo...ej odakle si...???
iron angel 12.02.2009. zbog ocena i preteranog konzumiranja alkohola sam bila kaznjena...a i dosadilo mi vise ovde...
karpos 12.02.2009. Dobar jutro.........spremam se da vodim klinca kod zubara..,,a kad vidim napolju sneg..nesto mi se ne izlazi iz kuce...
Dobar jutro.........spremam se da vodim klinca kod zubara..,,a kad vidim napolju sneg..nesto mi se ne izlazi iz kuce...
karpos 12.02.2009. Osim gledanja filmova..slusanje muzike...nista drugo..,...rekreativno kosarku i fudbal.... Imas li ti neki hobi...?
Osim gledanja filmova..slusanje muzike...nista drugo..,...rekreativno kosarku i fudbal.... Imas li ti neki hobi...?
karpos 12.02.2009. Nisam rekao da je dosadno.....svaki dan isto u smisli posao kuca..a deca naravno da pruzaju radost...i ponovo odrastanje sa njima....
Nisam rekao da je dosadno.....svaki dan isto u smisli posao kuca..a deca naravno da pruzaju radost...i ponovo odrastanje sa njima....
ss021 11.02.2009. ...Pljubac tebi draga...nesto sam smrcava pa jedva sedim za kom,idem da pregledam temu po kojoj ti ceprkas ..deluje zanimljivo...
...Pljubac tebi draga...nesto sam smrcava pa jedva sedim za kom,idem da pregledam temu po kojoj ti ceprkas ..deluje zanimljivo...
Stole hammer 11.02.2009. Ma sviruckam od drugih bendova!A ako od onoga nesto bude,bice mojih pesmica!Nevolim baladice a za nesto grublje nije ova moja gitara za to!
Ma sviruckam od drugih bendova!A ako od onoga nesto bude,bice mojih pesmica!Nevolim baladice a za nesto grublje nije ova moja gitara za to!