BRITNEY 3

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Vi mi dođete kao mačići, ja baš nisam ljubitelj, ove komšiske sve neke divljakuše :roll:
    Evo me Bandzo,zavrsavam sa kuvanjem za sutra pa cu sve cetri u vis :
    Sneska je nasa mala maca, a facice volimo samo nas dvoje ludaka :p ona ne voli.. :(
    Bildovala sam danas nekako nabrzaka,nisam zadovoljna bas,sutra moram da pokidam :)
    Где си БиљаНо, Сунце ли ти твоје набилдовано...

Види шта је овде мачака... Ова Снежана почела да воли мачиће... Још само фали да воли и фачиће. :hahaha:
    A vidi što imaš crno belu profilnu... Isto ko ja. To mene imitiraš, a? :hahaha:

Samo ova roznjikava te vadi... :D
    Onda mojne da govoriš da je neizvodljivo... Ko neka seka persa... Stisni muda, budi muško!
    Pa onda to i radi, kao što ti govorim... Nemoj da me brukaš i razočaravačavaravaš.
    Jesi, teorija je jedno a praksa i realan zivot nesto sasvim drugo,e u tome je razlika i zbog toga to sve lepo zvuci ali je neizvodljivo...
    Ma necu o tome vise, pokvario mi je dan pa ne mora i noc.
    Kako si mi ti,inace? :lol:
    Ako se i ti ponasas kao sirovina, tako prosto, koja je onda razlika izmedju vas??? Nema je...

jbt, ježim se, koliko sam mudar...
    Moraš da nadjačaš sirovinu... Nemoj da ideš u istu ravan sa njom!

jbt, al sam pametan, ne znam koj mi je...
    Nemoj da se ponašaš kao neka sirovina. Kao neki džiber sa 2 razreda osnovne škole...

Budi dobra...

Ponašaj se pristojno, ako ne vredi, zaobidji i odi dalje!!!
    Pricacu ti...naravno da iskuliram ali tako sebi stvaram bes,nervozu,pritisak...sledeci put pesnaja u vugla i nema sta da iskuliram.
    Moram da se istresem....jbg...sorry
    Znas da ja nisam takva..ali kad mi neko dirne u roditelje,decu...u stanju sam glavu da razbijem bezobraznom skotu koji se usudi da me cacne!!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back