pahulja69 15.05.2014. Ako ćemo saS pljuvanje, mene je više nego tebe, ti bar nisi nepismena kao meeeee idem da iskopam još neku ludu sličicu da ti turim na zid
Ako ćemo saS pljuvanje, mene je više nego tebe, ti bar nisi nepismena kao meeeee idem da iskopam još neku ludu sličicu da ti turim na zid
G G gost 166646 15.05.2014. И ја се питам чему то... А У СТВАРНОСТИ - ТУГА, ДЕПРЕСИЈА И НЕРВОЗА. А за Владу... Па неће ти Шемса ништа замерити... ОК је, и треба мало...
И ја се питам чему то... А У СТВАРНОСТИ - ТУГА, ДЕПРЕСИЈА И НЕРВОЗА. А за Владу... Па неће ти Шемса ништа замерити... ОК је, и треба мало...
BRITNEY 3 15.05.2014. A nek skace...jbt...al me napljuva...ma idem i ja sa ovog sranja od foruma..zabole me
BRITNEY 3 15.05.2014. Kakvo bre glumatanje i proseravanje?! Idem na Vladu jer sam dobila karte...a i sta fali Vladi Bandzo? Semsa je za neke druge prilike...
Kakvo bre glumatanje i proseravanje?! Idem na Vladu jer sam dobila karte...a i sta fali Vladi Bandzo? Semsa je za neke druge prilike...
G G gost 166646 15.05.2014. Слушаш Владу Георгиева??? Ех, шта ли ће ти на то рећи Шемса... Еее куку црна Бики...
BRITNEY 3 15.05.2014. Kafu cemo od ponedel;jka, kad se prolepsa vreme, idemo na onu vesalicu ...mi bilderi moramo dobro da se hranimo
Kafu cemo od ponedel;jka, kad se prolepsa vreme, idemo na onu vesalicu ...mi bilderi moramo dobro da se hranimo
BRITNEY 3 15.05.2014. Ej, pa sutra sam u Areni, jel sutra 16.? Idem sa sestrom i drugaricom na Vladu G.
BRITNEY 3 14.05.2014. Lepo kao i uvek..Z je morao camcem da dodje do Zemuna po mene...hihihihi.. Platila sam net al nisu jos ukljucili...jbg
Lepo kao i uvek..Z je morao camcem da dodje do Zemuna po mene...hihihihi.. Platila sam net al nisu jos ukljucili...jbg
pahulja69 14.05.2014. Ovo nije normalno kako pada, sad me D* zeza "eto vam grad na vodi" sad mora da kupi čamac umesto auta
Ovo nije normalno kako pada, sad me D* zeza "eto vam grad na vodi" sad mora da kupi čamac umesto auta