srna4

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Morning :) evo budimo se i Sunce se stidljivo nazire nadam se da ce istrajati danas,nadam se da si ti do bro?Jel se cujes sa Verom?Prijatan vikend zelim!
    Draga Srno,ništa nije namerno.verovatno sam nešto pogrešno usmerila.Možda mi je bio brži prst od pameti.:).Pišem sad neki blogić.Još uvek nije sigurno da ću ga poslati.Večita igra piši-briši kojoj sam ja jako sklona.Prijatno veče.
    Evo Srnice...vratila sam se u "normalu"...sve je tu,avatar,boje,ruza...opet JA...SRETNA JA:cmok:
    Tako si divna i pazljiva...ljubim te
    Dobro jutro Srna......povremeno obrisem sve poruke.......pa ne zameri........prijatan Ti dan......Poz.
    Srno moja,molim te napisi mi to na pp jer ne mogu poruke posetilaca da otvorim nesto me zeza komp
    .
    Ljubavi,odlazim na put i dodjoh da te pozdravim i pozelim sretan ostanak.Budi mi kao i do sada,
    prava LUP zena,i neodoljiva prijateljica sa svim svojim rezonima...ljubi te i pozdravlja,do sledeceg susreta REV...:cmok2::zag::bye:
    Zurka je vesela...a ja sam *tuzna*,jer koliko dana necu biti tu...a opet kad se setim gde sam krenula..ali vidis li da visim ovde sa vama neprekidno do zadnjeg trena...Ruzo moja

picture.php
    odmarala sam i cekala ceru da mi popravi komp-bas danas poludeo.Jesi li mi ti ok?
    Hvala draga moja ida si mi srecna i vesela sa svima tvojima dragima.Ljubim ,ljubim,ljubim.:heart::cmok:
    dobro jutro zelim :) evo me na poslu ,spremam se za naporan dan ,fax juce poceo posle pauze ,palimo motore ;)
    Da to nazovemo tako........lakse je za prihvatiti.....milo mi je kada se javis....puno Te pozdravljam i pisemo se...............:)
    Danas sam pokusala ali ima vise istih inicijala pa nisam znala koja je prava :)posalji pp
    Da bar...na temi sam i tako smo se upleli u polemiku da mi se ne odustaje.Ljubim te.z:girl:
    Dobro vece :)
    Koje objasnjenje :klap:
    Hvala ti puno, a ne verujem za blizance.. Kad budes online, javni se, imam puno pitanja :)
    Pozz :)
    Ma ja vec poodavno navikla na zezanje sa svih strana pa mi prosto neobicno kad nesto prodje glat.Ali ajmo dalje pa sta bude ,bude.Kako si ti-ide vikend-odmori?
    Dzabe sam krecila,samo vreme potrosila,nisam nista uradila,sledece nedelje idem ponovo.Umorna sam i ljubim za brigu.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back