Kako su ti lepe zivotinje,odusevila sam se gledajuci njihove slikice.Ja ih obozavam,a vidim i ti,a to je mnogo lep osecaj,znas da su ti najverniji prijatelji. Cuvaj ih. Pozzz Brankica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo Maki i ja stigle kuci, hvala Bogu pa do sad sve ide kao podmazano!
ona je preslatka, mirna beba, koja samo zaplace kad je gladna, inace obozavaaaa da spava i da gleda okolo
napravila sam mali album, slobodno uzivajte u ovih par fotki koje za sad imamo, iako nisu bas nekog kvaliteta (glupi mobilni) ali uskoro sledi jos!
HVALA VAM SVIMA!!!
CMOK od male Maki i mame 

tasna za porodiliste je spremna, bukvalno samo jos cetkica za zube, kozmetika i 2 peskira fale unutra, a to cu da stavim bas pre nego sto krenem i to je to
samo kad bi se Maki jos smilovala nad mamom 
ali sta je tu je, moras kroz to... tj morate svi!
mazi ga, poljubi u tibu od nas dve!

ali Maki sebi dala oduska u mojoj tibi, igra fudbal, stuca, bas je brigaaaaaa...

tu i ostajem kod mojih dok se Goran ne vrati iz Kine za stalno... 
kao dete sam zivela u Nevesinjskoj, ako znas gde je
definitivno ako te ne bude mrzelo kad Alex malo poodraste i Fleca Margoin, pa se porodimo i ja i Angi da se sve 4 sastanemo negde sa bebanima 
Maki ce da ima svoj
videcemo kako cu sutra proci na pregledu i dal ce me na indukciju ili vratiti kuci da sedim i cekam
presladak jeeee...
hehehe... stvarno je meden... ne brini uskoro cemo i nas dve vas bombardovati nasim albumima 
CMOK!