Nastasa

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Kako su ti lepe zivotinje,odusevila sam se gledajuci njihove slikice.Ja ih obozavam,a vidim i ti,a to je mnogo lep osecaj,znas da su ti najverniji prijatelji. Cuvaj ih. Pozzz Brankica
    stavi nove slike.......
    da to je taj sa bradicom....malo smo se svadjali....trudila sam se da budem fina.....mnogo sam ga nervirala kad me je usivao.....
    fleca se vratio u normalan ritam spavanja i jela.....
    kuce su dobre....njusili su pelene i lepo su ga prihvatili.....matori je manje zainteresovan a mali bi da se igra sa bebom......cim dodje prolece u nase krajeve idemo u parkic.....
    u koji dz vodis alexa......
    ljubi dusicu.....
    dr. jovanovic..to je onaj sa bradicom hehe..ja sam bila na 4om spratu i bebac je bio tu u boksu..a tu su sobe ok , ali ja sam ko za baksuz zapala u najgoru..duva kroz prozore a moj krevt bas kod prozora..heheh baksuz..A sto se grceva tice dajem mu kapi espumisan i plantax caj u kombinaciji..i popustaju ga polako..ali evo vec treca nedelja kako ga muce...ma proci ce sve bebe to moraju da prodju, Nego kako su kuce reagovale na bebana? Alex isto nece da spava ali preko dana uzas...jedva cekam da se vidimo pa da se lepo ispricamo..ljubi mi Ficu pa se kuckamo kiss
    jao...dusica mala.....bas se muci.....jel mu dajes nesto protiv grceva......filip nece da spava...zaza......porodio me je dr.jovanovic....ja sam bila na trecem spratu u delu koji nije renoviran u sestokrevetnoj sobi......za devet dana koliko sam bila tamo promenilo se dosta zena ali sve su bile sjajne osim jednog kretena kome je sve smetalo i niko joj nije valjao na kraju joj je najveci problem bio sto nije obrijala noge....sva sreca pa je brzo otisla.....malecki je bio na cetvrtom spratu.....svi su bili divni i njegovi lekari i sestre...stvarno su sjajni.....nikakav problem nisam imala sa osobljem......jedini problem je sto mali nije bio samnom sedam dana ja u sobi sa pet beba.....muka ziva....onda sam samo bezala iz sobe i setkala se po hodnicima.....udavi te...ljubim vas.......
    Dragi moji.. hvala vam neizmerno svima na podrsci! :heart: :hvala: evo Maki i ja stigle kuci, hvala Bogu pa do sad sve ide kao podmazano! :aha: ona je preslatka, mirna beba, koja samo zaplace kad je gladna, inace obozavaaaa da spava i da gleda okolo :mrgreen: napravila sam mali album, slobodno uzivajte u ovih par fotki koje za sad imamo, iako nisu bas nekog kvaliteta (glupi mobilni) ali uskoro sledi jos! :klap: HVALA VAM SVIMA!!! :cmok: CMOK od male Maki i mame :zag:
    kakva ce ekipa da budu u parkicu.....glavni frajeri.....
    kako je alex....jel ste isli na prve kontrole......
    ljubim vas........
    Cao:cao:
    Evo mi odmaramo,nogice su nam bas otekle,tako da nema setnje,a napolju je pravo prolece :(
    Kako ste vi,sta radi mali?Ajde okaci nam neke nove fotkice od malog :heart:
    Na koliko sati ga dojis?Pozz :zag:
    Jesam! :aha: tasna za porodiliste je spremna, bukvalno samo jos cetkica za zube, kozmetika i 2 peskira fale unutra, a to cu da stavim bas pre nego sto krenem i to je to :klap: samo kad bi se Maki jos smilovala nad mamom :hahaha:
    Joooj jadnicak slatki :besna: :sad2: ali sta je tu je, moras kroz to... tj morate svi! :aha: mazi ga, poljubi u tibu od nas dve! :zag: :cvet:

P.S.: I definitivnoooo kad budem isla sa Maki na preglede ili do grada kad se rodi i malo poraste svracamo do vas da se upoznamo! :D neki parkic, bilo gde! :klap:
    Pa ja se sve nadam uskoro... :aha: ali Maki sebi dala oduska u mojoj tibi, igra fudbal, stuca, bas je brigaaaaaa... :hahaha:
    Kako ste nam vi?! :cmok:
    Hahahahahha sta ti je telepatija napisasmo isto :D elem ma nisam ja u Shabcu vise zenska, ja sam na NBgu :aha: tu i ostajem kod mojih dok se Goran ne vrati iz Kine za stalno... :klap:
    E da ti si bese blizu Slavije?! :think: kao dete sam zivela u Nevesinjskoj, ako znas gde je :aha: definitivno ako te ne bude mrzelo kad Alex malo poodraste i Fleca Margoin, pa se porodimo i ja i Angi da se sve 4 sastanemo negde sa bebanima :klap:
    Hehehe ne ne juce je bio Flecin Dan :klap: Maki ce da ima svoj :aha: videcemo kako cu sutra proci na pregledu i dal ce me na indukciju ili vratiti kuci da sedim i cekam :roll: sad sam vec bas nestrpljiva... :aha: :D
    Joj i moja majka se raspilavila kad je videla malog Alexu :zaljubljena: presladak jeeee... :D
    E,ja pomesala nesto...Ko ce sve da povata...
    Ima li taj covek neki katalog ili kako to funkcionise?
    Pa kako da mi se ne svidi, mislim pogledaj ga! :mrgreen: hehehe... stvarno je meden... ne brini uskoro cemo i nas dve vas bombardovati nasim albumima :aha:
    Da da brojim sitno, u subotu idem na pregled pa cu znati vise :cvet: CMOK! :cmok:
    Jedva cekam da se upoznamo,i margo ce da pozovemo,i angi i kockicu,pet bebironcica,4deckica,maki ce da uziva moze da bira :heart::heart::heart:
    Super je vrecica,i jos ima dve namene,ja trazim tako nesto,al nemogu da nadjem,treba mi kad ga izvodim vani,jeste da je to mart i vec prolece pocinje,malo ce da ga nosi,al tako bi mi odgovaralo,moze da sluzi i kao cebence..moracu sutra da pogledam po radnjicama...Kako je mali,jer su mu prosli grcevi?Ljubi ga od menez:kiss:
    termin je 14.02. imam par ponuda za vezu ali nesto nisam u fazonu da ih cimam......da li si cula nesto o prisustvu oca.....nesto je nacelnik pricao da se gleda iza stakla....ja ne mogu da verujem da je tako.....
    kako je decko jel mu je tibic bolje.......
    termin je 14.02. imam par ponuda za vezu ali nesto nisam u fazonu da ih cimam......da li si cula nesto o prisustvu oca.....nesto je nacelnik pricao da se gleda iza stakla....ja ne mogu da verujem da je tako.....
    kako je decko jel mu je tibic bolje.......
    Joj, Natasa, Presladak je! Izgleda kao da vec ima tri meseca...istopila sam se nacisto...
    Mnogo mi se svidja ogradica, bas mi takva treba jer ce krevetac biti zuti. Gde si to kupila> Znam da si u NS, ali mozda moze da se poruci ili da pozovem imaju li radnji u Bg.
    Kako je sladak,dusica mala:heart::heart::heart:
    Sav je meden,ljubi ga jednom za mene i enza,pa se letos vidimo z:girl:
    A da ,gde si kupila ono dzakce zuto,bas mi se svidja,jako prakticno i lepo!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back