TEA_93 02.03.2009. Pa dobro, msm nije da se hvalim, ali moja bushotina od mozga ponekad kapira.... axaaaaa...
TEA_93 02.03.2009. jjjjo pa ja zaboravi dugujesh mi chokoladu josh od onog sa download-om (((: Shto situaciju polako dovodi u moju korist....
jjjjo pa ja zaboravi dugujesh mi chokoladu josh od onog sa download-om (((: Shto situaciju polako dovodi u moju korist....
TEA_93 02.03.2009. Ladno ne mogu da nadjem u sklopu chega se nalazi pdf Tinejdzeri... jaoooo Balijooooo ((((: si lud, majke mi....
Ladno ne mogu da nadjem u sklopu chega se nalazi pdf Tinejdzeri... jaoooo Balijooooo ((((: si lud, majke mi....
Veseli_Ubica 19.02.2009. Thx mile Sačuvao sam broj, zvaću ih sutra ... mada mi taj broj na sajtu deluje kao da je stari, od pre digitalizacije. U svakom slučaju, ako saznaš za još neki klub u kraljevu, obavesti me. Ove godine (između ostalog) moram da probam paraglajding
Thx mile Sačuvao sam broj, zvaću ih sutra ... mada mi taj broj na sajtu deluje kao da je stari, od pre digitalizacije. U svakom slučaju, ako saznaš za još neki klub u kraljevu, obavesti me. Ove godine (između ostalog) moram da probam paraglajding