P

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ma opusteno, samo se lepo organizuj i pokidaj to cas posla :ok:
    Ja, umorna ko pas, uvalili mi neki posao,glavu ne dizem po ceo dan,pa kuci opet neko rmbanje,
    uskoro cu na stari godisnji odmor od nedelju dana, mozda se malo oporavim :mrgreen:
    Ej Ivana, evo me dobro sam, ceo dan nesto nervozna, od ranog jutra me spopao bus-plus gestapo :evil:
    posla sam imala ceo dan sacuvaj boze, pa teretana pa do sad drndala po kuci, sad cekam red za tus
    od ovih muskaraca ne mogu da dodjem na red a jedina sam zena u kuci...strasno!!!
    E jbg... Znam kako je, slepci umeju bas da nam pokvare neke dobre stvari... :(
    E pa znam poneku pesmu, drug mi isao juce na koncerAt :)
    E zato ja ne idem na predavanja i dajem drugima da mi uzmu potpise :cool:
    P.S. Mosa :P
    Nisam stipsa... Evo cu te castim pivo kad se vidimo :P
    Ma bezi golem je to stra... Poskida sve sa sebe i rasprostre ki krpare i busni baloni izvadi aparat i pocne se brije...
    Od ovaj slucaj meni puklo pred oci! :lol:
    Aman, sta ustajes ovako sabajle... :eek:
    Ma hebe me komp i internet...
    Od prvog do drugog minuta mene opisao covek
    Aj nocka :cmok:
    Vid naljuti mi se dete... :sad2:
    A pa mora ponekad svecano... Kad su slave, preslave, vencanja i tako to :D
    Sad vidis da i ne mora nista da mi pricas, sve mogu pogodim... :per: I da vidim :per: :per:
    bio juche na svadbu...i tako :prstic:
    pa nisam toliko loshe,hvala na pitanju.preopkupiran nekim domestichnim delatnostima...josh samo da nauchim da kuvam :lol:
    e'o...dolazim k'sebi...sa promenljivim uspehom :lol:

glad tu si ju bre...kako zivot?:)))
    Msm u smislu ispade moj tip devojke, opustena, sportska varijanta... Svecano ako BAS mora :)
    E ladno nisam ni provaljivao da mi se ne vide lepo slova... Meni pokazuje drugacije, pa nisam provalio da se poremetile boje :S
    Plitke su, ne mogu duboke sada, imam jedne bele duboke ali to kad nije vrucina nosim..
    Idem napolje, kissic tebi, uzivaj :)
    Uh ljubicaste su prelepe...
    Ove roze sam nasla u Zemunu u sport viznu a slazu mi se uz znak nike na torbi za teretanu
    i volim tu bolu, ne znam zasto...sto sam starija sve vise...:)
    Ali ozbiljno ti kazem, ne foliram se, zasto bih??
    Moras da dodjes sa Dulordom, bar i njega da vidim, kad vec krije
    identitet ko zmija noge, ili ko Brana :zcepanje:
    Ocu i ja takve patikeee....
    Kupila sam pre neki dan roze, si videla sliku?
    Ijaooooooooooo...pa bas si lepa :zaljubljena:
    Mnogo licis na moju prijateljicu Milicu, bas sad kazem dragom, da pogleda kako licis
    a on kaze ne da lici nego je ista, moram da zovem Ganeta da vidi (Gane je nas drug a njen muz od skoro) ..
    Svaka cast, nisam te tako zamisljala, mislila sam da si vise muskobanjasta :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back