Evo nas  dosla sam samo na kratko da postavim nove slike i da vidim sta mi vi radite!
 dosla sam samo na kratko da postavim nove slike i da vidim sta mi vi radite!  CMOK!
 CMOK!
							 dosla sam samo na kratko da postavim nove slike i da vidim sta mi vi radite!
 dosla sam samo na kratko da postavim nove slike i da vidim sta mi vi radite!  CMOK!
 CMOK!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 dosla sam samo na kratko da postavim nove slike i da vidim sta mi vi radite!
 CMOK! 

evo Maki i ja stigle kuci, hvala Bogu pa do sad sve ide kao podmazano!
 evo Maki i ja stigle kuci, hvala Bogu pa do sad sve ide kao podmazano!  ona je preslatka, mirna beba, koja samo zaplace kad je gladna, inace obozavaaaa da spava i da gleda okolo
 ona je preslatka, mirna beba, koja samo zaplace kad je gladna, inace obozavaaaa da spava i da gleda okolo  napravila sam mali album, slobodno uzivajte u ovih par fotki koje za sad imamo, iako nisu bas nekog kvaliteta (glupi mobilni) ali uskoro sledi jos!
 napravila sam mali album, slobodno uzivajte u ovih par fotki koje za sad imamo, iako nisu bas nekog kvaliteta (glupi mobilni) ali uskoro sledi jos!  HVALA VAM SVIMA!!!
 HVALA VAM SVIMA!!!  CMOK od male Maki i mame
 CMOK od male Maki i mame 

onda ce biti
 onda ce biti  
  ali ozbiljno navika da ili ne, nemoj se sad zamarati...
 ali ozbiljno navika da ili ne, nemoj se sad zamarati... 
 a suze... eh pa nista vec mi se sve smucilo, a Goran mi mnogo nedostaje i tako... a tesim ja drugaricu sa foruma, pa ona mene i tako...
 a suze... eh pa nista vec mi se sve smucilo, a Goran mi mnogo nedostaje i tako... a tesim ja drugaricu sa foruma, pa ona mene i tako...  
  nista ne brini sve je ok...
 nista ne brini sve je ok... 

nemoj se vise forsirati tako, nego odmaraj pobogu... imaces dovoljno stvari da radis kad beba dodje...
 nemoj se vise forsirati tako, nego odmaraj pobogu... imaces dovoljno stvari da radis kad beba dodje...  nemoj jos i za tebe da brinem
 nemoj jos i za tebe da brinem 

a inace najzad mi je ocuh prebacio kod mene u sobu (inace pre njihova spavaca) DVD player pa sad ko sta radi ja gledam filmove
 a inace najzad mi je ocuh prebacio kod mene u sobu (inace pre njihova spavaca) DVD player pa sad ko sta radi ja gledam filmove  
  inace sam ok, malo opet danas setkala, spremila fenomenalaaaan kineski rucak
 inace sam ok, malo opet danas setkala, spremila fenomenalaaaan kineski rucak  i sad odmaram, karlica, leva noga me boleeee...
 i sad odmaram, karlica, leva noga me boleeee...  a o nespavanju da ne pricam... CMOK!!!
 a o nespavanju da ne pricam... CMOK!!! 
 eh kako sam zlobna...
 eh kako sam zlobna...