cao,prijateljice...imam, molbu...posto dobro 'baratas', slikama, probaj da 'stavis' avatar za nasuSAMOSPOZNAJU..POZZ
							Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i da on to uvidi..jer zasluzujes tu srecu.....hvala ti klein angel na lepim zeljama i recima.tu sam..i imas mein nummer.......
 i da on to uvidi..jer zasluzujes tu srecu.....hvala ti klein angel na lepim zeljama i recima.tu sam..i imas mein nummer....... 
  freundliche und liebe gruss.
 freundliche und liebe gruss. 
  moam priznati da zavidim malo tom tvom.....ima ljubav takvog andjela....uh.ljubim te draga moja.....i hvala ti na toj zelji..toliko mi je potreban taj odmor.od ceznje od zelje....uh valjda ce se i Bog smilovati nad mojom dusom.ah.....i da cu povratiti sebe......i izbrisati napokon onaj potpis...
 moam priznati da zavidim malo tom tvom.....ima ljubav takvog andjela....uh.ljubim te draga moja.....i hvala ti na toj zelji..toliko mi je potreban taj odmor.od ceznje od zelje....uh valjda ce se i Bog smilovati nad mojom dusom.ah.....i da cu povratiti sebe......i izbrisati napokon onaj potpis...
 i sto cenis moje misljenje.Dobra si devojka.......nadam se i zelim ti sve naj.i da ono upali....ti ces me, nadam se obavestiti.
 i sto cenis moje misljenje.Dobra si devojka.......nadam se i zelim ti sve naj.i da ono upali....ti ces me, nadam se obavestiti.
 Dein geliebte....
 Dein geliebte....
 nego da li se to meni cini ili si mi nesto neraspolozena?
nego da li se to meni cini ili si mi nesto neraspolozena?
 hvala ti..
hvala ti..
 Ne znam cime sam zasluzio tako pazljivu osobu poptu tebe..ali drago mi je da te imam kao prijatelja.....makar i virt..
 Ne znam cime sam zasluzio tako pazljivu osobu poptu tebe..ali drago mi je da te imam kao prijatelja.....makar i virt.. 
  Idi uci necu da te zadrzavam.....
 Idi uci necu da te zadrzavam.....
 a ti klein angel?
 a ti klein angel?
 Izduvaj se malo.....
 Izduvaj se malo..... Opusti se.i polako......
 Opusti se.i polako......

idi malo citaj...I ja sada odoh.....
 idi malo citaj...I ja sada odoh.....
 Drago mi je da si dobro.
 Drago mi je da si dobro. i da je sve ok.....ti znas da sam tu....za sve sto ti treba...
 i da je sve ok.....ti znas da sam tu....za sve sto ti treba... A dobro sam....nedam se.....hehehehe.......ipak sam ja stari borac.
 A dobro sam....nedam se.....hehehehe.......ipak sam ja stari borac. A so se tice priprema,gledaj da i malo ne znam prosetas da se malo opustis,ja znam kako je sve to stresno...Na raspolaganju sam ti.....za sve....
 A so se tice priprema,gledaj da i malo ne znam prosetas da se malo opustis,ja znam kako je sve to stresno...Na raspolaganju sam ti.....za sve.... 

Vidis ja to nisam imao..
 Vidis ja to nisam imao.. veronauku...i krivo mi je zbog toga.....
 veronauku...i krivo mi je zbog toga..... Ali dobro.....drago mi je tvoja generacija ima makar tu lepu mogucnost,ucenja o ljubavi prema tvorcu i bliznjima.....
 Ali dobro.....drago mi je tvoja generacija ima makar tu lepu mogucnost,ucenja o ljubavi prema tvorcu i bliznjima..... Hvala ti klein angle na pitanju.dobro sam..
 Hvala ti klein angle na pitanju.dobro sam.. Bolje nego proslih dana.....Kako idu pripreme za faks?Nadam se dobro?
 Bolje nego proslih dana.....Kako idu pripreme za faks?Nadam se dobro?
 Kako si mi ti danas?
 Kako si mi ti danas? 

Du waist wass ich meinne.....
 Du waist wass ich meinne.....

)) nema te odavno ,sta ima kod tebe,prijatan dan zelim!
)) nema te odavno ,sta ima kod tebe,prijatan dan zelim! Aber ich danke dich fur deine zorge.....niemand weisst waus du wisst.....nur meine freunde und familien in RL........ich weisst nicht weil ich habe dich gesagt das.vielleicht,weil?fergesse......ich bih glucklich weil ich habe dich in meinem leben......
 Aber ich danke dich fur deine zorge.....niemand weisst waus du wisst.....nur meine freunde und familien in RL........ich weisst nicht weil ich habe dich gesagt das.vielleicht,weil?fergesse......ich bih glucklich weil ich habe dich in meinem leben...... 

Und danke noch einaml fur alles...
 Und danke noch einaml fur alles...

Du sagst immer fur jede menie Lied das ist gut......
 Du sagst immer fur jede menie Lied das ist gut......