Dulord

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• :hahaha:...ki dzivdzan kolenca :zcepanje:
    Vedzbam, vedzbam....pusti ti Branine komentare, on je samo ljubomoran sto
    cu biti jaca od njega :zper:
    ju,ju,ju...sta ces to moci u petak?!:eek:
    Zaebi to, nikad nije provereno sto posto sigurno...
    Nisam mogla na poslu zbog ebene zabrane da otvorim klip sa jutjuba.
    Gde si to cuo da vezbam?:mrgreen:
    Hahahahaha e pa sto jes' jes' :D
    Pa ubacili nove smajlijeee mnogo su lepiiiiii:ogledalo: :lol:
    hahaha pa ne bih bas da isprobavam tu brutalnu depilaciju i promovisem je posle :D hvala, ali neka hvala :lol:
    gde se seti smederevca molim te hahahahaahahahah ali sve je moguce danas i nista me ne bi cudilo
    A za ove u Nisu nisam nista vise cula osim ovog sto sam ti rekla :(
    Ma mnogo se ti pravis fin sad nesto nego ajde:smeker: :lol:
    ahhahahah e pa moraces da trazis drugu promoterku :D
    Mogo si da zakasas i ti tamo u ta mutna posla :lol:
    Kad bi takva kazna postajala gde bi nam kraj bio :lol: a sta bi reko sad za ovog sto je napravio masakar?
    Svaki dan neko novo s***e se desava ljudi su nacisto poludeli :sad2: pre neki dan neki dvadesetogodisnjak ubio nekog mladica u centru Nisa...ovo ne na kej, nego iz kuce da ne izlazis....ovo je smak sveta izgleda
    Evo i mene :mrgreen: svratila na krstu, pa rekoJ da se javim :)
    Aaaaa nisi valjda? :eek: jao sramoteeee :prstic: necu vise da se druzim s' tobom... :P
    Kako te, kako ti je na faxu, kako ljubaf? :heart: :) :zag:
    hahahahahahah pa doooobro ja san rekla na koje vidike mislim :D
    HAhaaaaahah to ti je dobra reklama za depilaciju da ti kazem :lol: a koleginica pusta kosu tako da na nju kao musteriju ne racunaj :D
    A ja za ovo stvarno nisam znalaaa...mada cula sam nesto ali me mrzelo da procitam posle da vidim o cemu se radi zapravo :D
    Nego jel si ti cuo, kad smo kod ovih losih vesti, onu devojku sto su silovali na kej :sad2: :aaa:
    Joj ne smem radzu, juce sam pila neki ebeni viski, koleginici rodjendan, od
    juce mi je muka i imam taj odvratan ukus na viski,fuj...
    Nista bez nase domace randzule ;)
    A radim ko crnac od 8 sati, ne stajem...mogla bih malo na pauzu...odoh.
    hahahaahha :zper: pa ja mislim na vidike poglede i to ne na nesto drugo :lol:
    hahahahahahahahah znaci ko oce da se resi dlaka pravac Blace :lol: i da trazi tvoje drustvo :D
    pa neee znam sta je to..kazi miiiii :D ne znam stvarno nisam cula ni za kakve babe koje su se bile :D
    taman posla da te prepadam :D samo sirimo vidike novim smajlijima :lol:
    hahahahaha a to li je...ja sam mislila da nisi sklonio tu jednu kad si se vratio iz nekog provoda :lol:
    ne znam ja koja ti je ta baba :sad2: sad se plasim :D
    aaa pogresno sam procitala ezvenjavam se :D
    a mnogo lepih novih smajlica imaaa ....nisu svi zastrasujuci kao taj :lol:
    hahahahahah kako bre imas jednu obrvu samo :D zasto :lol:
    ma mnogooooo sam jaka :lol: nema jace od mene :lol:
    Odoh da spremam rucak, utepace me ovi moji muski ukucani kad se vrnu kuci a nema nista jer sam blejacila po dvoristu...
    pozzic tebi druze moj :bye:
    E to mi treba, moja se raspala, morala sam da vezbam ruku nakon operacije, uh kako je to dobra stvar...hvala :zag:
    Sta, dzak za boks?
    Imala sam to u garazi, shebase ga kojekakvi manijaci koji dolaze kod nas...drugari...
    E ako ste vala :ok:
    Znaci ja bi se tako slatko potukla s nekim bas bi me smirilo neko dobro peglanje, ali nece niko...:(
    ako su muska imena ovako inspirativna ne mogu da zamislim kakva su zenska onda :lol:
    aaa kazi kazi :D pogled ispod obrva :lol: a sto se oklagija tice ne sekiraj se...ja to ne upotrebljavam :D
    pa ajde trudicu se pa videcemo da li se isplatilo za oprost :zper:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back