Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hahahahaha e pa sto jes' jes'
Pa ubacili nove smajlijeee mnogo su lepiiiiii
hahaha pa ne bih bas da isprobavam tu brutalnu depilaciju i promovisem je posle hvala, ali neka hvala
gde se seti smederevca molim te hahahahaahahahah ali sve je moguce danas i nista me ne bi cudilo
A za ove u Nisu nisam nista vise cula osim ovog sto sam ti rekla
Ma mnogo se ti pravis fin sad nesto nego ajde
ahhahahah e pa moraces da trazis drugu promoterku
Mogo si da zakasas i ti tamo u ta mutna posla
Kad bi takva kazna postajala gde bi nam kraj bio a sta bi reko sad za ovog sto je napravio masakar?
Svaki dan neko novo s***e se desava ljudi su nacisto poludeli pre neki dan neki dvadesetogodisnjak ubio nekog mladica u centru Nisa...ovo ne na kej, nego iz kuce da ne izlazis....ovo je smak sveta izgleda
Evo i mene svratila na krstu, pa rekoJ da se javim
Aaaaa nisi valjda? jao sramoteeee necu vise da se druzim s' tobom...
Kako te, kako ti je na faxu, kako ljubaf?
hahahahahahah pa doooobro ja san rekla na koje vidike mislim
HAhaaaaahah to ti je dobra reklama za depilaciju da ti kazem a koleginica pusta kosu tako da na nju kao musteriju ne racunaj
A ja za ovo stvarno nisam znalaaa...mada cula sam nesto ali me mrzelo da procitam posle da vidim o cemu se radi zapravo
Nego jel si ti cuo, kad smo kod ovih losih vesti, onu devojku sto su silovali na kej
Joj ne smem radzu, juce sam pila neki ebeni viski, koleginici rodjendan, od
juce mi je muka i imam taj odvratan ukus na viski,fuj...
Nista bez nase domace randzule
A radim ko crnac od 8 sati, ne stajem...mogla bih malo na pauzu...odoh.
hahahaahha pa ja mislim na vidike poglede i to ne na nesto drugo
hahahahahahahahah znaci ko oce da se resi dlaka pravac Blace i da trazi tvoje drustvo
pa neee znam sta je to..kazi miiiii ne znam stvarno nisam cula ni za kakve babe koje su se bile
taman posla da te prepadam samo sirimo vidike novim smajlijima
hahahahaha a to li je...ja sam mislila da nisi sklonio tu jednu kad si se vratio iz nekog provoda
ne znam ja koja ti je ta baba sad se plasim
aaa pogresno sam procitala ezvenjavam se
a mnogo lepih novih smajlica imaaa ....nisu svi zastrasujuci kao taj
hahahahahah kako bre imas jednu obrvu samo zasto
ma mnogooooo sam jaka nema jace od mene
ako su muska imena ovako inspirativna ne mogu da zamislim kakva su zenska onda
aaa kazi kazi pogled ispod obrva a sto se oklagija tice ne sekiraj se...ja to ne upotrebljavam
pa ajde trudicu se pa videcemo da li se isplatilo za oprost