Dulord

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Znas si znanje :zper:
    Tako je slazaem se u potpunosti. Bolje da se razidjete na vreme (kakvo god to vreme bilo :D ) nego da se svadjate pa mirite pa svadjate pa mirite...a uostalom tek ti je 20 i nesto leti pa zar sad da se razocaras u zivot :lol:
    Meni nisu jasne ove devojke iz moje generacije iskreno...imam nekoliko "drugarica" iz srednje koje su se vec udale a jedna od njih je postala i majka :zeek: pa mozda sam ja sad zatucana ali meni je to mnogo rano bre :sad2: i zato zivela sloboda :vatromet: :lol:
    :srecna:
    hahahahahahahahahah pa gde nadje ovu sliku svaka cast :zcepanje:
    Ajde ajde nemoj plakati...sad imas jedno iskustvo vise...sta je bilo bilo je idi dalje ;) show must go on :D
    da kad treba da im se uplati nesto oni cute i smeskaju se...toliko o ljubaznosti :lol:
    Hvala hanuska...mada meni ovaj praznik nista ne znaci ali hvala na lepo sliciciiii :cmok2:
    Ali strip je pobednik definitivno ahhahahahaahahahaha :D bacose pare na ovaj Milanski edikt samo tako, a nema veze sto mnogo ljudi ni nema pojma sta kako kome cemu ko sta i ostala pitanja u vezi istog ...
    Kako to ova definicija iz iskustva? Zenio si se a da ja za to i ne znam jos me i na svadbu nisi zvao :lol:
    A sto se faksa tice..mogu oni da se ograde cime oceju ali pare ce uvek da nam uzimaju :lol: :sad2:
    :zcepanje:..kako samo gde god odes cujes Srpsku psovku, valjda su nam najtecnije
    ili oni nemaju bas neke zanimljive i zivopisne kao mi ...
    hahahahhah ogradio nam se faks metalnom ogradom :lol:
    ova definicija braka je totalno tacna i istinita :D svaka cast :ok: al nema nista ni ozbiljno ni neozbiljno kod mene :lol: karma je to da ti ja kazem :lol:
    Ma znam da si ironican, bas zato sam i rekla to za slag :)
    Ja cu da nabavim pistolj na vodu, cisto da napravim jos malu pometnju :lol:
    Evo spremam se da se komiram, spava mi se na oci ne vidim, sutra opet u
    pola sest,ali za dva dana VENECIJA :vatromet::vatromet::vatromet:
    hahah ucim dok imam "motivaciju" :lol: jer znam posle junskog roka.....mrka kapa osecam :D :sad2:
    Ma sa kojim predmetom Bog i sreca kod nas imaju veze :D sve su to subjektivni osecaji nasih dragih profesora :D
    A ja po pitanju braka....pa znam teoretski da je to zakonska zajednica izmedju dvoje ljudi. Toliko :lol: Ma kakav brak bre, nasa generacija kakva je slabo da cu ja to da dozivim :lol: ali se trenutno ne opterecujem time, ima vremena ja sam jos mala...tek mi je 20 leti :flert:
    Ma krem do mojega, s prostenjem :D nek se namazu i slagom da budu jos sladji :kolac: :lol: a sto se tice tuca i policije stvarno je postalo strasno...opsti haos nastaje ponekad :sad2: svi su poludeli na svoju ruku
    Pa znam da nije nista obavezno ali reko da pitam opet :D
    Mozda dobijes bracne obaveze sad u Blacu odkud znas :D kad se najmanje nadas tad se nesto lepo desi :lol:
    Jaoo ja kad bih mogla pola godine da prebacim za sledecu godinu bilo bi lepo :D ja jos gradjansko i stvarno nisam dala...spremam ga i nadam se i molim Boga da ga polozim :sad2:
    E pa izgleda da je njima najvise odgovara da namontiraju binu u zatvorenom prostoru a ovi jedini imaju slobodan termin verovatno :D ko ce ga znati...
    Eee stvarno i Sunset vise nije ono sto nekad bejase :ekk: :(
    A sto se tice keja...proslog leta je bila kriticna situacija malo, ali posto se na samom amfiju skupljaju iskljucivo sekte, narkomani, alkoholicari, dogerasi i metalike ... nece taj deo tako lako da propadne :D
    Pa nemoj da si tako zao sad :sad2: vidis da sam ućila bila sam vredna :mrgreen:
    A nemas obavezna predavanja i to a? Znaci samo na polaganje ispita dolazis? Al se ti otudji od dragog nam Nisaaaaa :lol:
    E ovaj pojedinacni je ja mislim ovog puta brzo izasao :think: ili se meni tako cini samo posto uopste nisam ni gledala dal su izbacili nesto niti strepila za tim kao po obicaju :D
    Sta imas da dajes sad? Sta planiras da ucis?
    A sta se sviralo u Yeti?
    A ovo sto se tice brejkersa ...nema mesta gde na drugom mestu da sviraju verovatno pa ajde daj sta das :D bar u tim terminima...a i realno mi osim banovine ( :heart: ) nemamo neka mesta za takve svirke :neutral:fdb postade fensi, urban, meinstrim i sl. klub :neutral:
    ee tolko slabo sedim za komp da me zbog toga nije ni bilo :/ a nije bilo tolko ladno ovih dana da si toliko smrzo breee :lol:
    Kako vracas se oktobra? :eek: i sto se odseli tako brzo hanuska?
    Ja polozih na kraju :D palo mi se neko pitanje tamo pa sam nabadala i dobih 6 i cao zdravo :D
    Jel si poceo da ucis? :D
    Nema ni kod mene nista novo...svaki dan isto se desava, faks-kuca, kuca-faks zanimljivosti nikad kraja :D izasla sam sinoc na Irish Stew sam bila malo, lepo bese i tako. Ne znam dal si cuo, Partibrejkersi ce ovde da nastupaju al u Spark :D samo cekam da vidim cena koja ce da bude...
    I toj mu je toj...nista drugo nema sto bih izjavila :D
    :zag:
    Ej odlicno sam, drugarica nam uplatila Veneciju sledece nedelje, 4 dana :cool:
    A ne sumnjam u tebe i tvoj kapacitet, bice to sve oduvano u roku:ok:
    A dobro, mala pauzica pa kad se zukces ..:mrgreen:
    Smucilo ti se ali gledaj na to da sve sto se zapocnem mora i da se zavrsi...polako;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back