dusala000

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Srce moje sam ti dala bez rezerve i zadrske,a samo ti to umes slikom reci,
    i od reci napraciti bajku...u kojoj ja celim srcem uzivam,uvek...ljubim tez:girl:z:bv:
    Aaa,kako Vi umete moju Veru da lepo pozdravite,kako sam srecan zbog toga i nje same,a i Vas Dusice moja. Danilo
    Dusice,sad sam Vam i ja stavio moj kom., na PRIJATELJSTVO. pre mene je to uradila Brankica. Danilo Jovovic POzdRAvvvvVV!
    :) :cmok: mojoj dragoj prijateljici....nadam se da ces uskoro ozdraviti prijateljice moja.....Evo uzvrcam posetu.:) :cvet: tebi i maloj Jeki i svim tvojima zelim sve najbolje.:)

Tvoj prijatelj,

R
    Za poruku,kakvom je samo ti mozes dati - od Prijateljice svi poljupci i ljubav i slaganje
    z:bv:z:bv:z:girl:z:kiss:z:girl:z:dd:
    Duso moja draga,pa nisam ja nista Vama lose mislio,naprotiv,nisam se setio,a Vi vec tako,jesam sa Verom dobar i prema Vama cu,stoji to naravno,nemojte odmah tako,nisam se snasao,a vidio sam sad da sam Vasu jednu pisaniju kom., iskreno mi je zao sto sam mozda negativno prihvacen od Vase sstrane,dobri ste Vi to sam i ja premetio,naopako,da sam stio da budem neprijatan,nisam eto pitajte Veru,ona me ovde najbolje poznaje i koja je meni jako draga zena i dobi mesto u mom srcu,otvoreno je i za Vas,...ako treba da se izvinem ja cu to uciniti,mada nisqam nista lose mislio. Imajuci u vidu i da ste zena ,koja je draga u pisanosti svima,ja to postujem ,a ne gazim,nisam negativan,mada to izgleda mnogima jesam...a da ne znam zasto. Toplo Vas pozdravljam u nadi da cete me razumeti i oprostiti,nije to tesko. Izvinjava Vam se Danilo Jovovic
    ETO KAD ČOVEK HOĆE DOBAR SA SVIMA DA BUDE NISU SVI LJUDI RAZUMNI...
    ŠTA SE TU MOŽE...NEGO SAMO JEDNO IZVINI....
    Hvala Vam.Al' nisam Vam nista napisao ,sramim se,pise lepo podesena slova,ja imam uzasan rukopis! Poz. Danilo
    Hvala Duso moja ,neka se svi ovi poljupci polako danas Tebi vrate i neka te greju onako kako ce i moj pogled i dusu grejati...a topline nikad previse nije.z:girl:
    Duso draga,nadam se da ce grip brzo proci i da ce nakon toga tvoja vedrina i toplina ponovo dati sunca i ljubavi svima koji te za Prijatelja imaju i kojima svojom svetloscu zracis .Ljubim te puno i zelim brz oporavak.dosta caja i vitamina,samo i puno,puno odmora.z:girl:
    Eh draga prijateljice.nadam se da ce te popustiti uskoro.caj i odmor su ti potrebni.Idi i odmori se....da sakupis i regenerises tu energiju sa kojom nas ispunjavas.....Jer ti si poput sunca koje zraci na nas:cvet:

Tvoj prijatelj.R
    Tebe da nije ...trebalo bi te izmisliti...z:),ali te ima i ne znas kolika je to sreca onima koji te za Prijatelja imaju....z:girl:z:kiss:z:girl:z:kiss:
    Suoer je tvoj album , tek ga sad primetih. Ali to je moja osobina, uvek palim prekasno ili.... suvise rano, pozz
    Ljubavi,sve sam znala i samo sam sacekala da se to i desi ...i evo desilo se da me saceka bajka z:).Divne zelje i prelepi slikoviti snovi od svetlucavih iskri i toplih misli skrojeni...Hvala ti draga Duso,uvek me tvoj glas u dane detinjstva vrati,i tako i zivot malo od svoje oporosti,bar na trenutak izgubi.z:girl:z:girl:z:girl:
    Ljubim i ja tebe duso moja medena z:girl:,puno.I ovaj meda mi je divan poklon samo da znas...juce mi je bio rodjendan z:)...kako sam mudrica,jel da...rekla sam ovo jer znam da ce sad jedna divna bajka iz carobnog stapica sleteti na moj profil od moje Prijateljice-carobnice poslata..z:) Ljubim te mila z:girl:
    Sto vishe meda, limuna, tecnosti, preguraces gripu, kako si ti meni pisala.
    Ozdravi sto pre, veliki pozdrav:cao:
    caj.jpg
    ma nedajse bre ti si jaka zena....nedaj da te slomi jedan obican grip!!! a ja cuvam se ali ako dodje do prehlade ja sta cu..ma znam boricu seeeee....heheee.
    ma zeznuto je to!!!

• Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back