Dulord

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dobro sam, raducka se po malo :mrgreen:
    Menjam ali uvek je Misel Rodrigez samo u drugacijim izdanjima ;)
    Ti, sta se radi?
    Pozzic :zag:
    hanuska gde si ti?
    Mora da si se vratio u Blace cim te ne vidjam po faksu :D
    Ja se smorih uceci ovo Upravno...test polozih i sutra imam usmeni al ne verujem da cu da prodjem posto nisam stigla bas da ga spremim :(
    Sta ima kod tebe? Kako ide zivot? :D
    hahahahahah kad krstarica, a ni moj veciti manjak kredita nece da nas odrzi u kontaktu onda januarsko - februarski ispitni rok to sigurno hoce...ako ne i sam nas faks :lol:
    ti si u gradu Nisu iliiii? vidim da si aktivan ovde pa zatoj pitam
    sta ima inace? evo sad ima nekoliko dana da se nismo videli :D
    hahahah da znas :D
    Ja pa i zaboravila da dolazim ovde sad posto koliko primecujem srecemo se na faks po 3 puta na dan :lol:
    Ali evo necu da idem taman posla:rumenka::prstic::lol:
    E bas tako, vi muski samop to pecenje i pice dovucete kuci i zavrsite posao, a mi...:(
    :zcepanje:...Necu te zvati dvaput, samo ti dodji :D
    Verujem da si pokidao ovaj put :ok:
    Ja u pripremanju slave, u subotu mi je slava pa
    citav haos po kuci...:cool:
    Inace, dobro sam, hvala na pitanju ;)
    e bas ovo :dash: opisuje nas fakultet :lol:
    Fala fala hani...pa da ti se vrati sa ovim ispitima sto te ocekuju ;) :maramica:
    hahahahahhaha ali de nadje Anu Karenjinu ahahahahah :lol: kad ucimo kako imamo lepu inspiraciju :lol:
    a evo me vratila sam se sad :zper:
    hahaha oldtimeri hahahahah :lol:
    Fala na savetu kolega hani :D Nisam znala da i mi imamo te procedure da ako nemas poene ne mozes na ispit i sl. mada me nista ne iznenadjuje...
    Ja dadoh Nauku i pravnu info. i danas ekonomsku politiku, a kad cu ove prenete pojma nemam :sad2: mada sad spremam upravno...to pod obavezno moram da dam...bice valjda
    Aj sa srecom nek ti je za disciplinsko ;)
    A sto Ana Karenjina? :D
    E pa evo sad mi je komp ziv i zdrav tak da ne moras da places :zper: :lol:
    Lele ne plasi me :sad2: to je iz druge godine 4. semestar tako? :D
    Koje probleme imaju?
    Meni bio komp kod cika doktora na malo ciscenje, pa me zato nije bilo..malo se mnogo zadrzao ali evo vratio se ziv i zdrav :lol:
    Sta radis ti? Kako sada napreduje mjp :D
    :zag:
    Opaaa pa lepo lepo...drago nam je za stipendiju :super:
    Nema ni kod mene nista posebno...danas sam radila Pravnu informatiku pa sad treba da pocnem tj. nastavim sa sprmanjem drugih predmeta i tako...
    Drugo nema nista ama bas nista... sedim si kuci ili odem do faksa i tolko. Lud provod zagarantovan :lol:
    Nema nesto ni svirki pa se i ne izlazi..kad otopli nadoknadicu sve jer uvek tako ide :D
    A decko....slabooooo nema nistaaaaaaaa :D nema nema...sve porpale simpatije koje prelaze u antipatije :lol:
    Kod tebe? Kako ti stojis po pitanju devojcica? :zper:
    E pa onda cepaj druge predmete koji ti trebaju i bice sve ok ponovo ;)
    hahahahaah pa ako neka izbije tuca pa bar na kraju da znamo i resimo kome je gde mesto :lol:
    pa da znas da cu da pocnem rakiju da pijem od muke....pa cu da probam i da udim tad hahahahah a mozda i ne :lol:
    Sta radis ti inace? Sta ima novo?
    Pa ako si ucio i ako mislis da znas za vise samo cepaj na visoko :D
    Zahladnelo jeste i kazu da ce opet da otopli...i posle nece da vlada nikakav grip taman posla.
    Ma nema ko ce da te izbaci...tamo izbacuju samo one koji nisu sa pravnog a ima ih pola citaonice -_- ne moze covek od njih da nadje mesto
    Ja na krivicno i ne pomisljam jos :sad2: nego gledam sad upravno i ove bljutnave predmete izborne da dam pa da se mucim sa ostalim predmetima :sad2:
    I da cestitam na polozenom ispitu bez obzira kojom se ocenom zadovolis :D
    hahahah nama tek danas izasla knjiga iz upravnog pa ce sad da odlazu i ispite i nama...organizacija i u novoj godini na nivou :D
    bitno pare da uzmu ovo ostalo i nije tako vazno...
    Nema kod mene nista...iz kuce ne izlazim...odem u stvari do citaonice da vidim dal ima mesto ali slabo...ja ne znam ti ljudi dolaze u 8h pa zauzimaju 20 mesta :sad2: i tako...
    jedino lepo je ovo vreme sto je otoplilo :D
    Kod mene kul, tek je pocela skola i nema cimanja.
    Moram da se pozalim: opako sam pala veceras. Zbog leda... i smotanosti. :) Boooli me.
    Srecno, srecno sa ispitima!
    pa nije lose, ima dosta da se uci, cetvrta sam godina pa treba da zavrsavam sa ispitima polako :D
    Hvala, drugar. :) Srecna i tebi.
    Toliko dugo nisam visila ovde da mi je trebalo vremena da se setim kako se salju poruke, komentari, sta god. :)
    S'a ima ovako u zivotu?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back