Dulord

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pa kako si ovih dana? :D
    Jel si dosao u gradu Nisu, posto je poceo fax i sve to :sad2:
    Ili cekas da prodje i srpska, da oprobas svoju jetru po drugi put :D da se uveris u moguca objasnjenja jesu li istinita :lol:
    Vaistinu se rodi!

Ja sam sad tek procitala poruku, pa kasnim malo, izvini z:)
    kako ide spremanje ispita, je l' pocelo ucenje? z:poz:
    Cao druze hvala ti na svim porukama sto si slao,i naravno izvini sto ti se nisam javljala ali nisam mogla posto mi se zelja ispunila i imam napokon decu pa sam malo uskracena sa vremenom.
    hahahahhah profesionalna deformacija :lol: pa da znas sve je moguce :D
    pa onda je bolje sto nemas fejs...ne mogu da te taguju a i ne zanima te i ne znas ko gleda i ko je video te slike :D ja imam fejs al bas da kacim sve slike .....ne ne :lol: koliko sam lepa na nekim slikama to samo ja znam i zelim da bas tako i ostane :D
    bozic2010-2.jpg

Mir Boziji, Hristos se rodi. Srecan Bozic hanuska :zag:
    Sve ce bitiiiiiiii ;)
    hahahhahahahaha ja mislim da je ipak do izvezbanosti pa zato alkohol nije imao takvo dejstvo kako si ocekivao :lol:
    A da zizice su prskalice :D sad kad gledam slike....bolje da ih ne gledam :D ali dobro, radost se ipak dozivela posle onoliko dugog perioda tuge, depresije i nervoze :D
    Nego, srecno ti Badnje vece i zelim mir i zdravlje tebi i tvojoj porodici :zag::cmok2:
    HAAAAANUUUUSKAAAAAAAAAAAAAA srecna ti Noooovaaa godinaaaa i da si mi lep, zdrav, sarmantan i veseo i da ti se ne ponove lose stvari iz prosle godine i da ti se najlepse stvari desavaju u ovoj godiniiiiiiiiii :zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:
    Ja nemam kredit naravno :D ali mi ni telefon ne radi nesto vvec mesec dana a ne da mi se da odem do servisera da vidim sta mu je...
    Nadam se da si se lepo proveo za docek i da te sutradan nije MNOGO bolela glava :lol:
    Ja bila sa drustvom malo napolje, malo kod jednog druga kuci i lepo bejase....palila sam ziziceeeeeeeeeeeeeeee :zskace: :lol:
    evo samo ovakve baba mrazice da ti igraju cele godine :babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica:
    budi mi pozdravljen :znamiguje::zpozdrav:z:girl::zbanana::grudvanje::veseljaci::sneskoz::zag:
    Nema na cemu,ti si moj prijatelj :znamiguje:
    Upravo pricamo u kanci,nikad mirniji nismo bili,ebes novu godinu,
    odavno nas proslo to ludilo,mi smo ludi
    i ostalim danima,danas neko mrtvilo...nema se kinte,to je najjaci razlog cini mi se...
    Ja kuci,sa gomilom prijatelja,juce smo zavijali sarme,kupili meso da se pece,
    eno ih oni kod nas kuci od jutros vec,skladiste pice,dokupljuju,peku neko meso...ja kad dodjem
    s posla da zbrljam neku salatu i baklavu i da se zavalim pa nek vilene preko mene,zabole me bas,mrtva sam umorna brate..
    hehehehehe...drzi,drzi..
    I ja tebi drzim palceve kad god zatreba,mozes i ti mene za recz:lol:
    Lepo mi se provedi veceras:znamiguje:
    pa moracu da se uozbiljim jer stvarno ne bih da prolazim kroz iste muke kao u prvoj godini :sad2:
    Doci ce i nasih 5 minuta KAD TI JA KAZEM :D
    a pa lep provod onda zelim :) Ja nemam pojma da ti kazem pravo :lol: znam s kim cu ne znam gde cu :D
    iskreno, preselo mi je sve oko doceka, posvadjala sam se sa drugaricama, prehladila se i nesto sam vec duze vreme sva :confused: ali nove odluke padaju posle Nove godine yo yo :lol: a sto se tice kredita, potrudicu se maksimalno :D
    A jel ta tvoja prica vezana za neku devojcicu :zper: iliii nesto drugo?
    Da se više bavim jezicima, da naučim danski ( to ću morati sama z:hm: ), bilo koji kurs samoodbrane i da se iselim iz one rupčage u mesto sa boljom zvučnom izolacijom. Ne tražim puno. :lol:

ja bih najradije da uz ovo plešem na ulici...u nekom čudnom raspoloženju sam. :lol:
    U realnosti, idem u krevet, deset puta bolje nego prošla NG, bolje da nisam promolila nos napolje. Mada, znajući sebe, ko zna gde ću završiti, ja to u trenutku, ne razmišljam puno.z:mrgreen:
    I da otpujem u Ukrajinu. Ne znam zašto, palo mi na pamet.

Kako ti slaviš? :zima:
    Hej, koji su planovi za NG?
    Novogodišnje želje, odluke, znaš sve ono što nikad ne uradimo? :lol:
    Ma drzacu,a to sto je ostavio deda za tvoju zenidbu necemo dirati
    nego gledaj da mu ispunis zelju i nacnemo mi to sa pravim razlogom,onim za koji je namenjenoz:lol:
    E pa ja sto se tice kolokvijuma dadoh 2, pa treba jos dva u januaru da dam i tako da se otarasim Nauke o upravljanju (jako teskog predmeta :lol: ) i sa ispitima da pocnem...kad cu da dam ova dva iz prve ne znam, samo molim Boga da i ove godine budu ovi vanredni rokovi i evo svecano obecavam da cu da ucim i iskoristim ih na najbolji moguci nacin :D
    Aaaa sta je to novoooo...pa kazi mi :znamiguje:
    Dobro bitno da ti je lepo, pa ce ostalo da se sredi ..bar tako kazu neki ljudi :lol:
    Evo ide Nova godina pa cu i ja da kupim kredit....mozda....eto to moze da mi bude jedna od onih stvari koje cu promeniti u nastupajucoj godini...izmedju ostalog imacu stalno kredit ahhahahaha :lol:
    Gde ces za docek? Mrzim to pitanje al hvatam se u nekoliko navrata da ga i ja postavljam ljudima z:shock:
    A sto se tice sanki, samo napred ja se i onako ne razumem u to z:D
    :snesko6:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back