Blyth Nenormalni breeee
eee, sem dedinja (ne znam kako je tamo
) Ostalog se mani

Hvala, takodze
eee, sem dedinja (ne znam kako je tamo
) Ostalog se mani

Hvala, takodze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) Ostalog se mani

Ajde sad zamisli da si na forumu na kojem te većina ljudi može fino vrijeđati, a da ne pokupi ban.
E tako ti je na forum.hr. Većina moderatora su fašisti i pogodi koje nacije moraš biti da bi imao ban svaki drugi dan.
Ako te netko uvrijedi, a ti mu ne odgovoriš, neće dobiti ništa. Ako mu odgovoriš, tebi većinom ide veća kazna nego njemu. Ja sam jučer popio ban(opet
), zbog "opetovanog spamanja", a prije toga me nitko nije upozoravao da oftopičarim(skrećem s teme). Do bana mi je bilo falilo cijelih 100 bodova(to su 3 kartona za trollanje, inače ti treba mjesec dana da ih dobiješ, ako ne i više), i pogodi koliko sam bodova dobio.
100 direktno, za jednu rečenicu koja nije bila direktno povezana s temom, ali je bila odgovor na pitanje koje mi je netko postavio. Plus, kad sam dobio ban imao sam 502 posta. Jučer bacim oko na forum i vidim da imam 491, za samo jedan dan su mi obrisali 11 komentara na nekoliko različitih tema. I još uvijek nisam iživciran toliko da odustanem od tog foruma. Sad dolazi najžešći dio: Nekolicina mojih kolega forumaša se pobunilo protiv mog bezveznog bana, i moderator je odmah na toj temi obrisao čitave 2 stranice rasprave i njima podijelio kaznene bodove. E to se zove kad te netko naživcira. Najradije bi toj fašističkoj gamadi poskidao glave, u zadnjih 14 dana ovo mi je 3. ban od po 3 dana...
Samo što nitko u javnosti ne želi istaknuti neki prosrpski stav, takvi stavovi baš nisu isplativi. Tiha većina uglavnom puši od glasnijih i malobrojnijih. Moraš se kontrolirati s vrijeđanjem, nevalja prečesto imati ban. Ja to najbolje znam.

Još da grobari rasprodaju ove kvalitetnije(Obradović) i to je to. Sve će se vidit na idućem derbiju, dotad se možemo samo nadati. A za Europu, mijenja se sistem natjecanja, pa su samim time šanse veće da se nešta napravi, barem ja tak mislim.