EGYPTIAN CAT

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala, Javice Vam se Brankica. Javicu joj veceras posto sad radi u Boru. Danilo
    Tanja,kako ste? Ne javljate mi se,a ja mislim na Vas.Kako su Vam mace,jesu li ozdravile.? Saljem Vam veliki i topli pozdrav iz Bora.Pokusajte pa se javite telefonom ili vec,znate i sami! Misli na Vas Brankica
    Dobar dan i ja tebi zelim Tanjic.:) Hvala na cvetu...:) Mada mislim da treba obrnuto da ide?:think: :lol: Ali dobro,vremena su drugacija,pa se i obicaji menjaju..:lol: Zelim ti lep dan :bye:
    pa to je moje neko licno misljenje......:)usadjeno od malih nogu,od strane mog djeda......:) nikada nije bas voleo popove i nije mi verovao.......zato sto je tokom svog zivot i dugogdisnjeg iskustva nailazio na stvarno ljude koje bi trebali raspopiti zbog ponasanja.......:) ako i je i dans....imao sam priliku da cujem u selu odakle mi je majka iz vojvodine,da pop kada treba da obavi pogrebnu liturgiju,prvo pita koja je kuca u pitanju i onda odredi cenu iste.:thumbdown:
    Bas mi je drago to sto cujem Tanjice.:) Nije bitno kako Ga nazivali,i imali sliku o njemu/njoj.......jer on je bez pola........on je pozitivna energija........i ljubav......i ja bas ne posecejum crkve,jer smatram da je to samo formalizam...dokle god se ti njemu molis i zahvaljujes iskreno i iz srca i dusa......nije bitno mesto.zar ne? to moze biti na nekom brdascetu ili kraj reke recimo?i sl......:D
    obrisacu ga sada,,nego nikada te ne pitah to pitanje.prijatelji smo,a ne znam da li si svernik odnosno vernica?:) Lapsus in lingua..:) trebala si procitati moj post na toj temi.....:)
    pa postavioga je onaj tip.........:neutral: sada cu ti ga postaviti u profil pa kada je cujes izbrsi.........:ok:
    :D Ma sta da ti kazem,nekda se tako uzelim da popijem malo soka od jagode,pa po ceni gorusice..nek ide zivot.:) ;lol: ;) Nego sada sam malo pregladao onu temu na natprirodnim pojavama i misterijima.....najezih se od onih zvukova.....:neutral:
    Tanjic moj.:cmok: Moras da se pazis.......:rtfm: Znam kako je to..mislim imam i ja jako osetljiv zeludac.:neutral: A znaci do pogresne identifikacije je doslo":lol: Moj cale kada sams e rodio je dosao da me vidi,i sestra mu rece,vasa cerkica lepo napreduje!:lol:On se covek prenerazio,i objasnoi da je dobio sina a ne cerkicu.......:) A stos je sledeci do greske je doslo,jer su me smestili pored "rodjake"-uslovno receno isto se prezivala kao i ja i iz Kraljeva su njeni......i rodjena je bila sledeceg dana....:lol:
    Ufff....Zule Zuckovic...a devojcica???:eek: To si je tako nazvala protiv uroka.........:lol: :D A kako tvoj zeludac?:neutral: Nadam se da ti je malo bolje?jer pazis na ishranu?:)
    Hehehehe..neka si vala..:) Ziva dusa,mora da "dane" malo.......:) Nadam se da su ti macici dobro.......:)
    Kako si ti draga Tanja?:) Nema te 100 godina.......:):D Nisam lose.malo se koljem sa zubarima.:lol: i tako.:)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back